Koncerter

Svea S’ popperler svæver sagte i Store VEGA

Den 10. april, 2025 kan du blive svøbt i varme og ørefængende popmelodier, når Svea S finder vej til dit blødende pophjerte.

Med sin karakteristiske vokal og øre for den gode popmelodi har den fremadstormende sangerinde vundet fans og hjerter overalt i Danmark.

Den nye single fra Svea S, “Tro Mig Jeg Vil Være Der”, markerer et skifte i hendes udgivelser. Denne gang er der kommet mere tempo og fremdrift på produktionen, mens sangskrivningen dykker ned i en problemstilling som mange, især unge, kan relatere til. Hvem er jeg? Og er min identitet, og mit kærlighedsliv, nødvendigvis så endimensionelt, som jeg har gået og troet? Svea S. fortæller om singlen:

”Min sang ‘Tro Mig Jeg Vil Være Der’ udspringer af en personlig og lidt overraskende opdagelse i mit liv: Jeg har erkendt, at min kærlighed måske ikke er så begrænset, som jeg gik og troede. At følge mit hjerte og tage dette skridt var skræmmende, men at udfordre mit syn på mig selv og stille spørgsmålstegn, har været en af mine bedste beslutninger. Jeg håber, at min sang vil inspirere andre til at kaste sig ud i det ukendte.”

Siden lyttere i 2020 for første gang hørte om Svea S, er der sket meget i den unge spirende musikers verden. Debutsinglen “Langt Imellem” blev råspillet i radioen, med bl.a. 20 ugers belejring af airplay top-20 charten.

Med udgivelsen af den guld-certificerede hitsingle “Hey Far”, cementerede Svea S for alvor sin plads som etableret kunstner på den danske popscene. Sidstnævnte slog alle danske rekorder for brugervideoer på TikTok, blev valgt som Ugens Uundgåelige på P3, og lå #30 på den danske Spotify-chart.

Fakta om koncerten:
Svea S (DK)
Torsdag den 10. april kl. 20.00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 250 kr. + gebyr.
Billetsalget starter i dag via vega.dk og Ticketmaster

Lignende artikler

Back to top button