Festivalnyt

Festivalnyt udvider og skifter navn

Fremover vil du også kunne læse om livemusikken, der ikke spilles på de danske festivaler

Der noget særligt ved sommernatten efter dagen. Dagen hvor solen har banket ned over festivalpladsen, og de kolde øl har kølet os ned. Hvor varmen har sat sig så grundigt fast, at den hænger ved selvom mørket har sænket sig.

Hvor musikken gjalder ud fra højttalerne, og vi grådigt suger de sidste strofer og den sidste varme til os, inden det igen er slut for år.

Slut for Roskilde og Smukfest. Slut for Heartland, Tinderbox, Syd for Solen og Jelling. Slut for Gl. Kattrup Blues Festival, Bork Havnefestival og alle de andre festivaler, hvor vi kan få dækket vores behov for at opleve musikken i det fri.

Dejlige Danmark
For i Danmark er vi velsignede med et velvoksent og velfungerende festivalliv. Vi har masser af muligheder for at se de kunstnere, vi godt kan lide, optræde på scenen under sommersolen. Der er masser af genrer, og vi er et populært land at optræde i for de store udenlandske navne.

Det var en af årsagerne til, at vi stiftede Festivalnyt.

At give vores læsere mulighed for at følge festivalsæsonen helt tæt på. Uanset størrelse og placering.

Definitionen var nem: Så længe der var mere end ét navn på plakaten, og nogen solgte fadøl, så var det indenfor vores radar.

Alt det der også er
Men selvom musikken spiller højt og skønt på de grønne plæner en stor del af året, så kommer der også en dag, hvor det hele rykker indenfor. Til klubber, spillesteder, koncertsale, sportshaller og overdækkede stadioner. Og selvom det kun er de få danske festivaler, der samler flere mennesker til, end hvad Parken kan tilbyde, så er der en del af året, hvor vores krav til, hvad vi vil dække, kommer til kort.

Og bare fordi musikken spillerunder åben himmel, er den stadig værd at skrive om.

Derfor har vi valgt at genopfinde os selv – en smule.

Så fra og med i dag, er vi nu at finde som Live Music Magazine.

Mere end bare
Det betyder ikke, at vi bliver endnu et magasin i rækken, der bare skriver om musik. For vores kærlighed til de danske festivaler vil altid have en særlig plads i vore hjerter, og vi vil stadig bestræbe os på at være de bedste til dække festivalsæsonen.

Og nu kan du også få billeder, anmeldelser, reportager og interviews med musikere og aktører indenfor livemusikkens verden i vinterhalvåret.

Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan!

Lignende artikler

Back to top button