FestivalnytLine-up

Alive Festival fuldender årets program med tre kirkekoncerter

Alive Festival tilføjer i dag tre kirkekoncerter til årets plakat. De nye navne fuldender et program med store, danske navne, flere internationale kunstnere og dugfriske stjerneskud fra den danske musikscene.

Alive Festival har i dag offentliggjort de sidste navne til årets musikprogram. De tre nye kunstnere skal spille deres koncerter i en anderledes ramme end resten af musikerne på Alive Festival. Der er nemlig tale om tre koncerter i Thisted Kirke.

Det første navn blandt de nye kunstnere er Hjalte Ross, der udgav sit længe ventede tredje album i efteråret og igen høstede den nordjyske singer/songwriter store roser fra anmelderne. Dernæst er kvartetten Rigmor, der med deres stemningsfulde indierock vil fylde godt op under kirkens hvidkalkede hvælvinger. Sidste navn i rækken er duoen Tigeroak, som med inspiration i soul- og jazzgenren har fundet deres egen unikke lyd, som har bragt dem til scener i blandt andet New York, Berlin og Beijing.

“Vi er glade for, at vi igen i år kan præsentere tre kirkekoncerter i samarbejde med Thisted Kirke. Det er til stor glæde for os hvert år at se den store efterspørgsel blandt publikum på det her format, og artisterne får sig også altid en særlig oplevelse. I år kan man igen se frem til tre meget forskellige artister og oplevelser, som på hver deres måde er kurateret til rummet og atmosfæren i kirken. Det bliver både intimt og storladent,” siger Nicolai Demuth.

 

Et fuldendt program

De tre nye kunstnere afrunder et musikprogram, som rummer alt fra svensk disco og Østafrikanske rytmer til dansk black metal, indierock, hiphop, pop og palæstinensisk genrefusion.

”Vi har sammensat et program, som vi håber, vil inspirere vores publikum. Vi mener, at alle kunstnerne byder ind med noget helt særligt inden for deres genrer, og vi ved, at de kan levere fantastiske liveoplevelser. Med det her program vil vores gæster helt sikkert kunne høre og opleve noget, som de aldrig har hørt eller set før, siger Nicolai Demuth.

Det fulde program består af:

Tootard (PS), Barselona, Aysay, Tomode (SE), Angående Mig, ORM, ILMA, Guldimund, Smag På Dig Selv, Peter Sommer og Palle Alene i Verden, Mona Moroni, Lucky Lo, Brimheim, The Zawose Queens (TZ), Selma Judith, Kundo, Ki!, Kalaset, AV AV AV, Hjalte Ross, Rigmor og Tigeroak.

Alive Festival afholdes den sidste weekend i juli i Christiansgave i Thisted.

Lignende artikler

Back to top button