FestivalnytLine-up

De to første Grøn koncerter er udsolgt!

Tuborg og Muskelsvindfonden kan i dag melde udsolgt til Grøn i Næstved, hvilket aldrig før er sket så tidligt på året. Foruden Næstved er der allerede meldt alt udsolgt i Valby. Der erstadig billetter tilbage, når turnéen besøger Tårnby, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Odense.

Der er lagt op til et brag af en fest, når koncertkaravanen besøger otte danske byer fra den 18.-28. juli. Publikum kan i år opleve Blæst, Burhan G, Jada, Scarlet Pleasure, Tobias Rahim, TV•2, m.fl.

Den 27. april kunne Tuborg og Muskelsvindfonden melde alt udsolgt til afslutningskoncerten i Valby på det tidligste tidspunkt nogensinde. I dag følger Næstved trop, der nu også kan melde fuldstændig udsolgt tidligere, end det er sket før. Sidste år kunne Grøn for første gang melde totalt udsolgt for alle koncerter, hvor Grøn også fejrede 40-års jubilæum. Der er ingen tvivl om, at Grøn står stærkere end nogensinde før og med to udsolgte koncertdage på et historisk tidligt tidspunkt, er der lagt op til en fantastisk sommer med god livemusik og kolde fadøl i den gode sags tjeneste, da alt overskuddet fra Grøn traditionen tro går til Muskelsvindfondens arbejde.

Glæden er bestemt ikke til at tage fejl af hos Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden, som udtaler:

Hold nu op! Vi kunne ikke have drømt om en bedre start på Grøns femte årti. Vi er ekstremt stolte og beærede over at se, hvor mange der har lyst til at feste med og samtidig støtte op om Muskelsvindfondens arbejde med at skabe plads til forskelle. Nu glæder jeg mig bare til, at vi skal på græs til sommer sammen med mange tusinder glade Grøn-gæster!

“Grøn er festen, alle vil med til”
Når Grøn tager på turné til sommer, er det med ambitionen om et lige så succesfuldt år som 2023. Sidste år blev nemlig et historisk år for Grøn, der både kunne fejre 40 år og melde totalt udsolgt for første gang nogensinde. Dermed blev det med rekordstor opbakning slået fast, at Grøn-publikummet er klar til at tage 40 år mere.

“Grøn er festen, alle vil med til” skrev musikanmelder Simon Staun for Fyens Stiftstidende sidste sommer og opsummerede i én sætning den store succes, som 40-års fejringen bragte med sig. Med årets stærke lineup er linjerne tegnet op til endnu en fantastisk sommer i det gode formåls tjeneste.

Turnéplan 2024:

18. juli: Tårnby
19. juli: Kolding
20. juli: Aarhus
21. juli: Aalborg
25. juli: Esbjerg
26. juli: Odense
27. juli: Næstved (Udsolgt)
28. juli: Valby (Udsolgt)

 

Billetter til de øvrige turnébyer kan købes på https://groenkoncert.dk/billetter/

Se turnéplanen herunder. Billetter og yderligere information om Grøn 2024 kan findes på groenkoncert.dk. 

Lignende artikler

Back to top button