FestivalnytLine-up

Travis til Jelling Musikfestival

Skotterne gæster Danmark for første gang i 11 år

Så er Jelling Musikfestivals plakat komplet. Dagens 20 navne fuldender de musikalske gaver for 2024, og der er heldigvis også kun en lille måned til.

Minsandten om ikke festivalen har gjort sig et scoop i form af skotske Travis. Fran Healey og co. hittede helt tilbage i de gode gamle MTV-dage med “Why Does It Always Rain On Me?”, “Sing” og “Side”. Siden fulgte “Re-Offender” og “3 Miles High” for blot at nævnte et par stykker. Du kommer til at skråle fra start til slut, for skotternes repertoire er kæmpestort.

De øvrige er 19 offentliggjorte navne er danske. Det drejer sig om Medina, Magtens Korridorer, Oh Land, Tessa, TopGunn, Peter Sommer, Ankerstjerne, Kandis, Specktors, Laid Back, Sømændene, Queen Machine, Skinz, URO, Ameli Dot, Sebastian Wolff, Nyborg FM, DJ Adam Bak og Junkyard Drive.

Lars Lilholt Band flyttes til 25/5, og mon ikke vi så inden længe får spilleplanen serveret?

Lignende artikler

Back to top button