FestivalnytLine-up

Northside kompletterer årets line-up

Islandsk stjerne fuldender plakaten

I morgen præsenteres spilletider til årets program for Northside.

I dag havde festivalen så lige et sidste es i ærmet i form af islandske Dadi Freyr, som de fleste nok vil huske som gejserrigets Eurovision-deltager for år tilbage. Han er dog ikke nogen døgnflue, for Dadi er yderst produktiv og udgiver singler og ep’er med jævne mellemrum. Sidste år blev det også til debutpladen “I Made An Album” fyldt med ørehængere. Her i 2024 har han allerede hittet med singlen “I’m Not Bitter”, så den travle lemmedasker har hitbagagen i orden forud for sit aarhusianske visit.

Læs her om den strålende oplevelse, det var, da Dadi og hans venner besøgte Aalborg tilbage i august: https://festivalnyt.dk/2023/08/31/ingen-over-og-ingen-ved-siden-af-dadi/

Lignende artikler

Back to top button