FestivalnytLine-up

Wonderfestiwall offentliggør 7 nye kunstnere

I dag kan den bornholmske festival Wonderfestiwall løfte sløret for 7 nye navne på musikprogrammet – heriblandt Gobs og den albumaktuelle Ida Laurberg.

Når Wonderfestiwall løber af stablen den 15. til 18. august 2024, bliver det med Benjamin Hav & FamilienMalte EbertGobsLars LilholtIda LaurbergVeto og Ussel, på plakaten sammen med allerede offentliggjorte Andreas Odbjerg og Guldimund.

“Vi har glædet os til at annoncere denne gruppe navne – kunstnerne varierer en del, og der er både veletablerede navne og helt nye stjerner”, siger booker Robin Hounisen.

Over 20 kunstnere bliver offentliggjort de næste par uger

Igen i år vil festivalen præsentere et musikprogram med cirka 30 kunstnere, der indeholder noget for enhver smag:

“Vi ved, at folk venter spændt på annonceringerne – og vi kan heldigvis også løfte sløret endnu mere lige om lidt! I år har vi gjort os særligt umage med programmet, og den slags tager tid. Men jeg er ikke i tvivl om, at resultatet bliver virkelig godt! Og så er det bare med at holde et vågent øje, for vi har en masse spændende annonceringer på vej”, siger Robin Hounisen.

Skynd dig, hvis du vil have billet!

Når Wonderfestiwall slår dørene op i år, er det for 15. gang, og igen i år er der mange indikationer til at det skal blive et nyt succesår. 70% af billetterne allerede er solgt og i takt med flere og flere navne offentliggøres, desto hurtigere vil de sidste billetter blive solgt. Sidste år slog Wonder rekord, da festivalen allerede blev udsolgt i maj.

“Vi var virkelig heldige at så mange valgte at købe deres billet tidligt i år, og vi har en forhåbning om, at de sidste billetter vil blive solgt inden for den nærmeste fremtid i takt med at programmet annonceres. I år har vi valgt at investere endnu mere i musikprogrammet, så vores gæster kan få endnu flere spændende koncerter”, siger medarrangør Daniel Mühlendorph.

Wonderfestiwall 2024 løber af stablen fra den 15. – 18. august. Festivalen afholdes ved Slotslyngen i Allinge lige ved siden af Hammershus.

Benjamin Hav & Familien

I 2022 cementerede Benjamin Hav sig som et af Danmarks absolut bedste livenavne med et nytænkende show. Med efterårstouren i 2022, høstede showet flere 5-stjernede anmeldelser fra bl.a. Soundvenue og GAFFA. Benjamin Hav & Familien vandt også titlen som ’Årets Danske Livenavn’ ved GAFFA Awards i 2022. Med Benjamin Hav & Familien er man sikret et evigt nytænkende liveshow, hvor musikalitet, energi og momenter af ren genialitet er i højsædet. Hans musik, persona og kringlede tekstunivers sender lyttere og fans på en forunderlig, musikalsk rejse.

Malte Ebert

Uforudsigelighed, selvironi og storslåethed er tre store temaer for den 28-årige Malte Eberts karriere. Malte Ebert er en dygtig sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016 og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1 singler, platinplader og mere end 300 millioner streams fordelt på både Gulddreng og Maltes profil. I 2021 medvirkede han i Toppen af Poppen og udgav sin første dansksprogede single i eget navn samt genoplivede Gulddreng med årets mest lyttede fodboldssang, EM-hittet “Helt Sikker”.

Gobs

Har du været til fest i 2023, så har du hørt Gobs’ kæmpehit ’Tak For Sidst’ som var forløberen for det nye album ’Mellem Himmel & Jord’, som gik direkte ind som det mest lyttede album i Danmark. Ud over at have Gobs mere end 300 millioner streams flere samge i radio rotation, så har den 24-årige sangskriver modtaget flere priser og nomineringer på begge sine albums ’INTET TIL ALT’ og ’Knuste Hjerter Heler Aldrig’, ligesom sange som ’Tro På Kærlighed’ og ’Et Sted Herude’ gik platin.

Lars Lilholt

Lars Lilholt er både Sanger, sangskriver, guitarist og violinist. Han har udgivet 39 albums, alene og med Lilholtband. Han har skrevet omkring 300 sange. Lilholt har solgt omkring 2,5 millioner eksemplarer af sine albums og har modtaget 5 Danish Music Awards samt en enkelt med Dalton. Siden 1973 har han hvert eneste år turneret rundt i Danmark og spillet i omegnen af 3000 koncerter. Seneste udgivelser er albummene “De nye og de største“ (2022) og “Decameron“ (2021). I 2020 modtog han Dansk musikerforbunds hæderspris for et fornemt livslangt virke. I 2021 fik han Musikkritikernes pris Steppeulven (Pionerpris for mange års virke).

Ida Laurberg

Ovenpå flere hits på engelsk, kickstartede Ida Laurberg en ny rejse som dansksproget artist i slutningen af 2022 med nummeret ‘Terrier’. Herefter udgav Ida sin anden dansksprogede single sammen med Andreas Odbjerg, nemlig nummeret ”Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig”. I 2023 vandt Ida Laurberg både “Årets Nye Navn” og ”Årets Hit” ved Danish Music Awards (DMA) 2023. Ida Laurberg var desuden på Danmarks turné i sommeren 2023. Her spillede hun bl.a. på Roskilde og Smukfest og lavede gæsteoptrædener til flere koncerter med Andreas Odbjerg. Hun har også turneret med helt store artister som Jada, Nicklas Sahl og Calby, og der er lagt i kakkelovnen for en lovende fremtid for Ida Laurberg med masser af ny musik på vej.

Veto

I starten af 2023 spillede VETO deres første koncerter i mere end fem år. Denne gang sammen med Copenhagen Philharmonics i et anderledes og kreativt samarbejde med nye arrangementer af alle sange og mange B-sider på setlisten. Oplevelsen har givet de fem medlemmer fornyet lyst til at spille igen – Wonderfestiwall bliver blot ét stop på deres festivalturné i sommeren 2024.

Ussel

Efteråret 2023 markerede udgivelsen af USSEL’s debutalbum “ENGLE & BLAA MAERKER. Albummet er en hyldest til ærlighed og følsomhed, og USSELs stemme skærer igennem lydlandskabet og rammer ind i lytternes sjæle, og gør hver sang til en intens oplevelse. USSELs musik er svær at putte i kasser eller genrer, da han formår at fusionere forskellige stilarter på sin egen unikke måde. Hans evne til at udfordre musikalske konventioner gør ham til en kunstner, der skiller sig ud i musiklandskabet, hvor han udforsker temaer som angst, kærlighedens uforudsigelighed og ungdommens udfordringer.

 

Lignende artikler

Back to top button