Koncerter

Dillistone fylder Store VEGA med danseeufori

Den 11. april 2025 fuldender Dillistone sin VEGA-rejse, ved at indtage vores største sal – Store VEGA til en aften, hvor der er plads til at kunne danse, elske og græde sammen.

Sangeren indtog VEGA for første gang sidste år, da han spillede en udsolgt koncert i Ideal Bar. Han har netop spillet et også udsolgt show i Lille VEGA, og ovenpå den bragende efterspørgsel til denne koncert annoncerer vi nu en koncert i Store VEGA til næste år, hvor Dillistones melankolske og euforiske musik fylder vores største sal og sætter gang i krop såvel som sind.

Sangene “Body on Fire” og “Lost” har været med til at cementere Dillistones karakteristiske stil, og senest har fans kunnet nyde singlen “Weightless”, som er en duet med Medina, der er som skabt til at sætte gang i natklubbernes dansegulve.

Dillistone er navnet på et kærlighedsbarn mellem København, Shanghai, London og Berlin. Bag navnet står Morten Aamodt, som er en danskfødt producer, der fandt sin lyd i bunkerstudier og natklubber i Kina. En lyd der lever på grænsen mellem vemodighed og livsglæde. Eftertænksomhed og danselyst.

I 2022 tog Dillistone med stor succes sin musik fra studiet til scenen, hvor han vandt P3 Karrierekanonen og kort efter blev hans sang ”Haunted” valgt som P3’s Uundgåelige, ramte nummer et på dansk Shazam og toppede #5 på den danske airplay chart.

Dillistone rundede 2022 af med det mørke pop-house track ”Over You” – En udgivelse, der markerede slutningen på et fantastisk år, som efterfølgende er blevet fulgt af en række nye udgivelser.

Dillistones første succes kom online gennem en række af succesfulde remixes – særligt for den internationale popstjerne Dua Lipa, før han gik videre til at fokusere på sangskrivning og originaler. Siden da har Dillistone ramt over 100 millioner streams, og flere end en million månedlige lyttere på Spotify.

Fakta om koncerten:
Dillistone (DK)
Fredag 11. april, 2025 kl. 20.00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 240 kr. + gebyr.
Billetsalget starter mandag den 8. april kl. 11.00 via vega.dk og Ticketmaster.

Lignende artikler

Back to top button