FestivalnytLine-up

Nibe nærmer sig fuld plakat til 2024

Den nordjyske festival tilføjer syv nye danske navne

Så melder Nibe Festival sig med 7 nye navne til sæson 2024. 3.-6. Juli kan du feste løs med The Chainsmokers, James Blunt, Ronan Keating, Suspekt, D-A-D og Rasmus Seebach og en masse andre. Og ja, naturligvis også torsdagens førnævnte offentliggørelser som tæller følgende:

TopGunn 

Den forrygende popsnedker er tilbage i Nibe. I topform, med nyt materiale, nyt show og selvfølgelig også med de mange fede hits, som altid skaber tæt på ude-af-proportioner-fest.

TopGunn udgav i efteråret albummet ”DK Goat” og en skovlfuld ny-klassikere som ”For Altid”, ”10 % Mere”, ”Balancen” feat. Kesi og ”Bump” feat Lamin. Aktualiteten peaker ubetinget.

Niarn 

Et glædeligt comeback til musikscenen, og altså også til Nibe, efter en veloverstået organtransplantation. Niarn er meldt i topform.

Den kommer til at stå på masser af Gug-gangsta attitude og hits som ”Dobbelt A”, ”Stikkersvin”, ”Mit Liv Mine Regler” og ”Bare Sig Til”.

Jacob Dinesen 

Jacob Dinesen, med den så store, unikke og Springsteen-rustne stemme, var den helt store sensation, da han i 2016 smed albummet ”Brace Against The Storm”. Hvilken start på en stor karriere, for Dinesen sprøjtede albums ud og blev allemandseje.

Nu skriver vi så 2024, og Dinesen har netop smidt albummet ”One Step At A Time” med bl.a. baskeren ”The Waiting Game (feat. Siné)”. Begge er med i Nibe – altså også fantastiske Siné.

Faustix 

Faustix åbnede Nibe 2023. Det var tirsdag aften på Grøn Scene, som er placeret på Camp Øst. I år er den store DJ atter tilbage i Skalskoven.

Sympatiske Faustix er elsket i Nibe, ja og generelt på den danske livescene. Har samtidig masser af international bevågenhed. Mon ikke det hele  peaker frem mod Nibe 2024, for Faustix buldrer ind i nogle særdeles aktive måneder med masser af nyt.

The Powls 

Det bliver ikke mere Nibe, end når The Powls lørdag middag, som de plejer, sparker festivalens sidste dag i gang med deres musikalske, eller ja, umusikalske comedyshow.

Et absolut must på Nibe – år efter år.

Souvenirs 

”I sin tid var det Nils Torp fra Souvenirs, som tilbage i 1996 anbefalede os at booke The Powls. Dengang havde vi på ingen måde i tankerne, at vi tæt ved 28 år senere faktisk kunne præsentere begge bands på vores festival” – konstaterer festivaltalsmand Peter Møller Madsen. Men sådan er det heldigvis, og Souvenirs – med Sofie Bonde og Nils Torp i fronten spiller Den Lille Fede torsdag middag.

Tue West 

I år fejrer vi 20-året for Tue West´s debut og voldsomt store gennembrud – også på Nibe. Vi kipper også med flaget i Nibe, for det fortjener sympatiske Tue West.

Der venter os efter sigende en skarp og opdateret Tue West, og alle de fede klassikere som ”Sig Du Er Sikker (Værelse Med Udsigt)”, ”En Sang Om Kærlighed”, ”Hun Er Fri (Kvinden og Lottokuglerne)” – alt sammen serveret i Reservatets intime og smukke rammer.

På grund af logistiske og produktionsmæssige udfordringer i og omkring Stor Scene på Hestepladsen, har Nibe Festival været nødt til at flytte Suspekt-koncerten fra onsdag 3. juli 21.30 til torsdag d. 4. juli kl. 22.30. Det gøres for at give publikum den mest optimale oplevelse.

Samtidig offentliggøres det nu, at Carpark North i stedet spiller Stor Scene onsdag kl. 21:30.

Lignende artikler

Back to top button