FestivalnytLine-up

Carpark North til Nibe 2024 og flyttedag for Suspekt

Nibe Festival offentliggør Carpark North og samtidig er der flyttedag for Suspekt koncerten. Det muligt at få ombyttet onsdagsbilletter til torsdag – eller omvendt – helt gratis.

På grund af logistiske og produktionsmæssige udfordringer i og omkring Stor Scene på Hestepladsen, har vi været nødt til at flytte Suspekt-koncerten fra onsdag 3. juli 21.30 til torsdag d. 4. juli kl. 22.30. Det gør vi for at give publikum den mest optimale oplevelse.

Samtidig offentliggøres det nu, at Carpark North i stedet spiller Stor Scene onsdag kl. 21:30.

 

Carpark North

Altid rockende og fest- og fællesskabende Carpark North er tilbage i Nibe. I 2023 fyldte trioen Hestepladsen torsdag eftermiddag. Nu rykker de onsdag d. 3. juli ind i de eftertragtede aftentimer, hvor midsommermørket indbyder til en altid megavisualiserende oplevelse med udadvendte og forrygende Carpark North.

Udover de mange hits som ”Human”, ”Transparent and Glasslike”, ”32”, ”Save Me From Myself”, ”Burn It” og gennembrudssinglen ”There´s A Place”, så bliver der også mulighed for at feste til ”Heathens”, en helt ny Carpark banger, onsdag aften.

Suspekt-koncerten flytter til torsdag

Af produktionsmæssige og logistiske årsager, så har Suspekt indvilget i at flytte deres koncert til torsdag aften kl. 22:30.

”Både Suspekt og The Chainsmokers produktionerne er simpelthen så store og vilde, at det kan give os for store udfordringer afviklingsmæssigt, og dermed også gå ud over publikumsoplevelsen. Derfor gik vi i dialog med Suspekt omkring flytningen” – udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen.

Vi ved godt, at der kan være billetkøbere, som har købt onsdagsbilletter pga. Suspekt, og dem vil vi selvfølgelig ikke skuffe. Derfor har vi valgt, at dagsbilletkøbere til onsdag og torsdag de næste 14 dage kan ombytte deres billetter mellem de to dage. Vi napper selvfølgelig ombytningsgebyret” – understreger Peter Møller Madsen.

 

Hvordan ombyttes onsdags- og torsdagsbilletter

T.o.m. fredag d. 5. april kl. 12:00 er det muligt at få ombyttet onsdagsbilletter til torsdag – eller omvendt – helt gratis.

Billetkøberne skal sende mail til ak@nibefestival.dk. Herefter ombyttes billetterne og returneres på mail uden omkostninger for billetkøberne.

Der er i øvrigt stadig onsdags- og torsdagsbilletter i salg via www.nibefestival.dk, hvis du skal opleve navne som The Chainsmokers (US), Suspekt, James Blunt (UK), Ronan Keating (IRL), Ukendt Kunstner og Martin Jensen. Partoutbilletter samt billetter til fredag og lørdag har meget længe været udsolgt.

Lignende artikler

Back to top button