FestivalnytTopnavne

Nick Cave & The Bad Seeds indtager Royal Arena

Mørkets mester har ikke glemt, hvor Danmark ligger

Til efteråret drager Nick Cave & the Bad Seeds ud på deres første headline-tour i Storbritannien og Europa siden 2017, som følger udgivelsen af deres kommende 18. studiealbum, ‘Wild God’. På touren, der bærer samme navn, vil bandet både spille nyt materiale og sange fra deres imponerende bagkatalog, der tæller klassikere som “The Weeping Song”, “Into My Arms”, Jubilee Street”, “Tupelo”, “Stagger Lee” og “Red Right Hand”
Glæd dig til at opleve et af verdens bedste nulevende livs acts, når Nick Cave & The Bad Seeds indtager Royal Arena som led i deres ‘The Wild God Tour’ den 5. oktober 2024. Sidst Cave og Co. har i Royal Arena, kom der en fabelagtig live-optagelse ud af antrengelserne. Sidst, man kunne opleve Cave på dansk grund, var på Heartland Festival sidste år, hvor Nick Cave var at finde i rollen som foredragsholder.
Billetsalget starter fredag den 22. marts kl. 10 via Ticketmaster.

Lignende artikler

Back to top button