FestivalnytLine-up

Skive Festival sætter fire navne på plakaten

Danmarks fedeste strandfest har sat fire navne på det i forvejen fed musikprogram. 1. marts blive det fulde program til Skive Festival 2024 offentliggjort, hvor også dagsbilletterne sættes til salg.

Skive Festival er tæt på at have fuld plade på årets musikprogram, onsdag blev der sat fire nye navne på plakaten.

Der er tale om Silvera, Johnny The Blues, Jaxstyle og Område 69. De fire er at finde på plakaten sammen med navne som engelske Sugababes, irske The Script og danske navne som Suspekt, Nik & Jay, Infernal og Carpark North for bare at nævne nogen af de fantastisk fede kunstnere som er at finde på Skive Festival 2024.

Hvem er de så de fire nye:

Silvera: Så er der satme Rock !! og med folk med lokale rødder, er det her det vildeste og fede rockmusik i Jylland.

Silvera spiller melodisk hård rock, inspireret af klassisk hardrock/meavyrock. -En musikalsk blanding af Amerikansk radio-rock som Nickelback og Alter Bridge med et skandinavisk islæt, ikke ulig med danske Volbeat.

Johnny The Blues: Den “Rigtige” Johnny holder pause, så her har vi fundet det allerbedste der er tæt på, ligesom, og næsten originalen ! De her guttere er fra Skive & Omegn, og kan spille de fede Johnny Madsen hits, så du ikke kan stå stille, men bare må og skal synge med på hits fra mesterens katalog. Checkpoint Charlie….. det her er godtnok farlig

Jaxstyle: Navnet er Jacob Krull, en af Danmarks største influencere. Bedre kendt som Jaxstyle. Nu Dj og en af de allerstørste streamere på Twitch med 275.000 følgere, og på YouTube har hans mest sete video intet mindre end 4,4 millioner visninger.

Jaxstyle kommer ud over scenekanten, og med den nye single ” Freak” får man hands-up tendenser og danser bare derud af !!!!!

Område 69: Det er det hotteste på de danske dansegulve, og på musiktjenesterne i øjeblikket. De maskerede guttere vælter Danmark med sange som “Amar Ting”, “Varm2 , osv. Det her er det nye s…

Til spørgsmålet om hvorfor de er maskerede svarer de: Fordi det handler om musik. Det handler ikke om ansigterne bag, selvom vi ser f***ing godt ud. Vi koncentrerer os om produktet. Område 69 består af to hårdnakkede rappere og deres stjerne-producer. Sammen vil de gøre op med den blødsødne popmusik

Det fulde program offentliggøres senest den 1. marts, hvor også dagsbilletterne sættes til salg.

Du kan også nå at købe din 3 dags billet inden den stiger på fredag.

Køb din billet lige her: https://shop.skivefestival.dk/

SE OGSÅ: Skive Festival præsenterer “The Script”

 

Indtil nu er følgende navne offentliggjort til Skive Festival 2024, de er:

Sugababes (UK)
The Script (IR)
Suspekt
Nik & Jay
Rasmus Seebach
Infernal
Blæst
Kato
Carpark North
Hugorm
Stahlzeit (D)
Zar Paulo
Lizot (D)
Faustix
Top Gunn
HEDEGAARD
Gobs
Italobrothers (D)
Ida Laurberg
Gilli
The Powls
Johnny Deluxe
Ude Af Kontrol
Harske Hubbi
Magi I Luften
Jaxstyle
Område 69
Silvera
Dressed For Roxette
Johnny The Blues
Bryan Adams Jam  
Ole Gas Band

”Vi håber gæsterne har husket at spørge Chefen om fri? Ellers er det nok en god ide, for der bliver 3 dages med fed musik, og kolde drinks. Vi har bestilt solskin”, lyder det fra Festivalformand, Michael Eiskjær.

Lignende artikler

Back to top button