FestivalnytLine-up

The Chainsmokers headliner Nibe Festival 2024

Så er der endnu et internationalt hovednavn klar til Nibe Festival 2024, som afvikles i den smukke Skalskov i juli. Det bliver sommerens eneste danske koncert når Grammy Awards vindende The Chainsmokers besøger Den Lille Fede.

“Vi er på den store klinge, når vi nu langt om længe kan offentliggøre, at grammyvindende The Chainsmokers onsdag d. 3. juli headliner vores festival” udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen.

The Chainsmokers har sat nye standarder

Med kæmpehits som ”Closer” feat. Halsey, “Paris”, “Something Just Like This” feat Chris Martin/Coldplay og “Don´t Let Me Down” har The Chainsmokers sat nye standarder på den internationale musikscene. De har bygget bro mellem genrer som pop, indie, electronic, alternative og rock. Og har gjort det med kæmpe succes.

”Netop The Chainsmokers succesfulde insisterende leg med genrer gør, at duoen rammer meget bredt publikumsmæssigt. Uanset om du er 16-årig debutant på Nibe, eller aldersmæssigt tilhører de efterfølgende to, tre eller for den sags skyld fire årtier, så rammer de mange hits og The Chainsmokers attitude vores altid festfokuserede festivalgæst” fortsætter Peter Møller Madsen.

Et vanvittigt festfyrværkeri venter

Et er de mange store hits, hvor ”Closer” topper med tæt på 2.8 milliarder afspilninger på Spotify, noget helt andet er, at Drew Taggart og Alex Pall er 110 % garanter for en historisk midnatsfest i Skalskoven.

”Det vi kommer til at se under The Chainsmokers koncerten bliver SÅ spektakulært. Et fantastisk og stemningsfyldt show. De mange hits bliver pakket ind i et ”orgie” af laser, pyro og en oplevelsesrig LED-produktion. Vores smukke skov bliver onsdag nat på alle måder lyst op” – tilføjer Peter Møller Madsen

Hjertet på det rette sted

En meget vigtig sidegevinst ved signingen af The Chainsmokers er i øvrigt også, at Taggart og Pall har brugt deres enorme popularitet på at gøre en forskel for andre – bl.a. svage og udsatte børn. ”Det tapper bare så godt ind i den ånd og det formål, som Nibe og det danske ”festivallandsskab” er bygget op omkring, og det er på ingen måde ligegyldigt” afslutter festivaltalsmand Peter Møller Madsen  

Følgende navne er offentliggjort

Ud af tæt på 100 navne, så er følgende pt. offentliggjort: The Chainsmokers (US), James Blunt (UK), Ronan Keating (IRL), Ukendt Kunstner, Rasmus Seebach, Suspekt, Benjamin Hav & Familien, D-A-D, Artigeardit x Lamin, Tim Christensen, Jonah Blacksmith, KrebsFalch, Gobs, Benny Jamz, Guldimund, Saint Clara, Malte Ebert, Zar Paulo, Pil, Angående Mig og Pauline.

Partout- samt fredag- og lørdagsbilletter er udsolgt

Det er dog stadig muligt at købe dagsbilletter til onsdag, hvor bl.a. netop offentliggjorte The Chainsmokers, James Blunt og Suspekt spiller samt til torsdag, som bl.a. byder på Ukendt Kunstner og Ronan Keating

Lignende artikler

Back to top button