FestivalnytLine-up

Ringsted Festival klar med endnu et navn til plakaten

Joey Moe tilføjes til den midtsjællandske festival

Så er endnu et navn klar til Ringsted Festival.

Joey Moe markerer sig gang på gang som en af landets største artister og når historien om dansk pop engang skal skrives, får han sit eget kapitel.

Det er efterhånden mange år siden Joey Moe debuterede som Nik & Jay’s nyeste musikalske opdagelse i 2005. Joey Moe har været rundt i alle hjørner af musikscenen lige fra egne udsolgte koncerter til store festivaler og har i mere end 17 år med massiv airplay, over en kvart milliard streams samt +50 certificeringer i eget navn således skabt et hit-cv, der er meget få artister forundt. Kataloget tæller store hits såsom Million, Dobbeltslag, Smukkest På En Søndag, Hey Mor etc.

Med bredformatet evergreen spændevide har Joey Moe således markeret sig som en etableret stjerne på den danske pophimmel, som både connecter med festens peak og eftertænksomhedens rum. Der opstår ægte magi, når Joey Moe indtager scenen og leverer en eksklusiv oplevelse med nærvær, uptempo beats og fænomenal karisma. Joey Moe er indbegrebet af dansk folkeeje.

Moe har desuden kastet sig ud i filmens verden. Først var han instruktørassistent på genindspilningen af børneklassikeren “Buster Oregon Mortensen” fra 2021. Til marts kan du opleve hans spillefilmdebut som instruktør “Ripple” i biograferne. Men til sommer er det altså tilbage til musikken.

Lignende artikler

Back to top button