FestivalnytLine-up

Update fra Danmarks fedeste strandfest

Programmet nærmer sig fuldendt ved Danmarks fedeste strandfest i Skive. Blandt de sidst nye navne er Zar Paulo, den Tyske Dj-Duo Lizot og Faustix som gør navne som Sugababes, The Script, Suspekt, Infernal og Carpark North samt mange flere selskab og kan opleves ved Skive Festival 2024.

Skive Festival har sat endnu en række navne på plakaten til Danmarks fedeste strandfest, nåd det fra den 30. maj går løs på Strandtrangen i Skive.

Velkommen til Zar Paulo, Lizot (DE), Faustix, Gobs og Johnny Deluxe.

Men også Magi I Luften, Dressed For Roxette, Bryan Adams Jam og Ole Gas Band, er at finde på plakaten sammen med navne som engelske Sugababes, irske The Script og danske navne som Suspekt, Nik & Jay, Infernal og Carpark North for bare at nævne nogen af de fantastisk fede kunstnere som er at finde på Skive Festival 2024.

Vi er super stolte over det stjernespækkede program af både udenlandske og danske kunstnere vi har offentliggjort. Nu mangler vi kun at smide fem navne til plakaten, lyder det fra Festivalformand, Michael Eiskjær.

The Script

SE OGSÅ: Skive Festival præsenterer “The Script”

 

Indtil nu er følgende navne offentliggjort til Skive Festival 2024, de er:

Sugababes (UK)
The Script (IR)
Suspekt
Nik & Jay
Rasmus Seebach
Infernal
Blæst
Kato
Carpark North
Hugorm
Stahlzeit (D)
Zar Paulo
Lizot (D)
Faustix
Top Gunn
HEDEGAARD
Gobs
Italobrothers (D)
Ida Laurberg
Gilli
The Powls
Johnny Deluxe
Ude Af Kontrol
Harske Hubbi
Magi I Luften
Dressed For Roxette
Bryan Adams Jam  
Ole Gas Band

Hvem håber Du bliver de sidste navne på plakaten, Skive Festival 2024.

Vi håber gæsterne har husket at spørge Chefen om fri? Ellers er det nok en god ide, for der bliver 3 dages med fed musik, og kolde drinks. Vi har bestilt solskin, lyder det fra Festivalformand, Michael Eiskjær.

Det fulde program offentliggøres senest den 1. marts, hvor også dagsbilletterne sættes tilsalg.

Køb din billet lige her: https://shop.skivefestival.dk/

 

Lignende artikler

Back to top button