FestivalnytGalleri

Det helt friske tour-koncept, New Things Live, på Paletten

Se billeder fra New Things Live med MALU, Alvah og GRETA da de besøgte Paletten i Viborg.

Det helt friske tour-koncept, New Things Live, er på vej rundt i landet for at introducere publikum for tre ekstraordinære og nyskabende kunstnere. Der er med et line up bestående af MALU, Alvah og GRETA på plakaten.

Fredag aften var det så fjeder stop og det var i Viborg, da New Things Live besøgte Paletten, som ligger i Tingallen.

Hele New Things Live tour kommer gennem elleve danske byer til foråret 2024!

 

Gør dig klar til en nyskabende musikalsk oplevelse, når New Things Live stolt kan præsentere MALU, Alvah og GRETA på en spændingsfyldt tour gennem elleve danske byer til foråret 2024! Glæd dig til masser af frisk energi, kreativ nytænkning og frem for alt – en uovertruffen liveoplevelse. New Things Live garanterer, at du vil opleve det bedste inden for livemusik:

Kort om de tre kunstnere:

Bliv betaget af Alvah, en dynamisk kraft fra Oslo, som stormede ind på den skandinaviske musikscene i 2019 med debutsinglen “Precious Prey”. Hendes karakteristiske lyd, en fusion af art pop og R&B med rå, følelsesladede tekster, fangede straks opmærksomheden fra både fans og magasiner. Hendes debut-EP “Hindsight” blev en international sensation, og musikvideoen til førstesinglen “Molly” havde premiere i det prestigefyldte ’Wonderland Magazine UK.’

 

Oplev GRETA, som har sendt bølger gennem musikscenen med sin banebrydende lyd, der smelter nostalgiske toner sammen med futuristiske vibes. Hendes kunstneriske rejse er blevet beskrevet som en eksplosiv udvikling, og hendes seneste album, ‘Portals’, som ramte gaderne i november, er allerede anerkendt som et mesterværk. Anmelderne har talt, og GAFFA belønnede albummet med en fuldskala ros med 6 ud af 6 stjerner, mens Soundvenue tildelte det imponerende 5 ud af 6 stjerner. GRETA fortsætter med at sætte nye standarder og cementerer sin position som en nyskabende kraft i musikverdenen.

 

Derudover kommer du til at dykke ind i MALUs fortryllende univers, hvor poppede melodier, sjælfulde toner og 00’er-R&B fornemmelser bliver vævet sammen i en magisk fortælling om identitetskamp, drømme, hjertesorg og usikkerheder. Med sine korsikanske rødder bringer MALU en organisk lyd til scenen, krydret med store armbevægelser – og attitude. Hendes sange balancerer nostalgi og aktuel friskhed, og efter at have fortryllet Lille Vega i efteråret 2023, er MALU i absolut topform.

Vi havde sendt vores fotograf Torben forbi Paletten og det kom der et galleri ud af, sm kan ses i toppen her.

New Things Live er i morgen lørdag så i Vejle inden det bliver Aalborg. Se datoer og resten af New Things Live touren herunder.

10.02.24 – BYGNINGEN, VEJLE
21.02.24 – SKRÅEN, AALBORG
22.02.24 – POSTEN, ODENSE
23.02.24 – SØNDERBORGHUS, SØNDERBORG
24.02.24 – BADEANSTALTEN, SLAGELSE
01.03.24 – MUSIKHUZET, RØNNE
02.03.24 – RUST, KØBENHAVN

BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK

  

Foto: Torben Adsersen.

Lignende artikler

Back to top button