Koncerter

Marcus King spiller i Den Grå Hal

Marcus King er en amerikansk musiker, sanger, sangskriver og guitarist. Han er kendt som forsanger, guitarist og grundlægger af The Marcus King Band, dannet i 2013.

Sangeren er født og opvokset i Greenville, South Carolina. Hans musikalske arv stammer fra hans familie og strækker sig over fire generationer. Marcus begyndte at spille guitar som 8-årig og følger stolt i fodsporene på sin far og bedstefar som også var guitarister.  

Med “The Marcus King Band” turnerede Marcus King i flere år og opbyggede dermed en loyal fanskare med sin enestående musikalske evne og intense liveoptrædener. I løbet af 2020 samarbejdede han med Dan Auerbach og udgav sit solodebut album, El Dorado, der indbragte en GRAMMY® Award-nominering for “Bedste Americana Album”.

Marcus King er en dybt rørende musiker, hvis værker skærer direkte ind i hjertet på publikum. Hans musik er en fortælling om personlige kampe og sejre, der afspejler hans eget livs rejse gennem hjertesorg, afhængighed og mentalt helbred.

Den 5. april udgiver Marcus King sit nye album “Mood Swings”, produceret af ingen andre end den verdenskendte producer, Rick Rubin. I denne forbindelse drager Marcus King på en verdensturné, og han kan opleves i Den Grå Hal fredag 1. november 2024.

 

Billetpriser: 375 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 16. februar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale for nyhedsbrevsmodtagere og via livenation.dk starter torsdag 15. februar kl. 10:00 (23 timer)

Lignende artikler

Back to top button