FestivalnytLine-up

Skive Festival præsenterer “The Script”

Skive Festival offentliggør endnu et udenlandsk navn, når det irske band "The Script" besøger Strandtangen til Danmarks fedeste strandfest. Glæd jer til hits som "Superheroes" og "Hall of Fame".

Det irske band, der har lagt verden ned med deres enestående musikalske talent og charme, gæster strandtangen til sommer for at levere et uforglemmeligt show til deres dedikerede fans.

Publikum kan se frem til at synge med på bandets største hits som “Superheroes” , “The Man Who Can’t Be Moved”, “Breakeven”, “For the first time”, “Rain” og “Hall of Fame”,

Disse hits har tilsammen over 1,5 milliard visninger på Youtube, og en månedlig lytning på 17,9 millioner på Spotify, og så spilles deres hits stadig i radioen.

“The Script har altid sat en ære i at skabe en gribende og dynamisk oplevelse for vores fans,” udtalte forsanger Danny O’Donoghue. “Vi har savnet at være på scenen og interagere med vores publikum, så efter en pause er vi så spændte på at levere et show, der er fyldt med følelse og energi.”

Bandet lægger en utrolig indsats i at sørge for, at showet giver publikum en uforglemmelig aften, hvor deres musikalske talenter er i centrum. Med utilslørede sange og engagerende sceneproduktioner vil The Script levere en live-optræden, der vil bevise, hvorfor de er et af de mest betydningsfulde poprockbands de sidste mange år.

Vi er super stolte over at præsentere et sådan stort og fedt band i Skive. Vi syntes det falder godt ind i det i forvejen stjernespækkede program af både udenlandske og Danske kunstnere vi har offentliggjort. Nu mangler vi kun at smide 12 navne til plakaten, lyder det fra Festivalformand, Michael Eiskjær.

Det endelige program bliver offentliggjort senest den 1 Marts, hvor dagsbilletterne ligeledes sættes tilsalg. Se mere på skivefestival.dk

Indtil nu er følgende navne offentliggjort til Skive Festival 2024, de er:

Sugababes (UK)
The Script (IR)
Suspekt
Nik & Jay
Rasmus Seebach
Infernal
Blæst
Kato
Carpark North
Hugorm
Stahlzeit (D)
Top Gunn
HEDEGAARD
Gobs
Italobrothers (D)
Ida Laurberg
Ude Af Kontrol
Harske Hubbi
Dressed For Roxette

Hvem håber Du bliver det næste navn på plakaten, Skive Festival 2024.

Lignende artikler

Back to top button