FestivalnytLine-upTopnavne

Jelling Musikfestival håber på en tør og solrig festival, men har selv inviteret Aqua

Festivalpladsen i Kongernes by fyldes med "Cartoon Heroes"

Aqua tager som bekendt på Arena tour i 2024. Københavns Royal Arena og Jyske Bank Boxen i Herning bliver venues for et af dansk musiks mest velkendte navne, hvis vi taler “Around The World”. Aqua var her og der og alle vegne med “Barbie Girl” og fik fornyet opmærksomhed i sommer, hvor Barbie-filmen indtog biograferne. Det er vel sagtens kun januar måneds nyfødte, som endnu ikke kan nynne med på “life in plastic, it’s fantastic”.

Aqua nøjes ikke bare med Arena koncerter, for dags dato kan Jelling Musikfestival annoncere, at der også bliver et visit hos dem. Forbered jer på Lene, Søren og René og forbered jer på “Cartoon Heroes”, “Dr. Jones”, “Lollipop”, “My Oh My”, “Back To The 80s”, “Turn Back Time”, “Freaky Friday” og hvad, de alle sammen hedder.

Aqua spiller samme dag som et andet af festivalens helt store navne, nemlig Nelly Furtado. Det sker lørdag 25. maj. Jelling Musikfestival afvikles 23.-26. maj, og betragtes ofte som festivalsæsonens helt store åbner. Kongernes by har gennem tiden haft besøg fra store internationale stjerner som Queen, Elton John, Rod Stewart, Bryan Ferry, Ozzy Osbourne, Bryan Adams, Roxette, Duran Duran, Texas, ZZ Top, Franz Ferdinand og George Ezra.

Lignende artikler

Back to top button