FestivalnytLine-up

Sommersol på Slottet klar med nye navne

Sommersol på Slottet, den populære festival i Charlottenlund Slotshave, præsenterer fire nye kunstnere: Lord Siva, Elsked, Magnus Münster og Karl William.

Festivalen “Sommersol på Slottet” præsenterer fire spændende nye kunstnere – Elsked, Lord Siva, Magnus Münster og Karl William – der tilføjer ekstra magi til festivalens line-up. Sammen med en allerede imponerende liste af kunstnere lover de en uforglemmelig oplevelse for musikelskere og livsnydere i sommersolen.

“Sommersol på Slottet,” der sidste år var helt udsolgt, vender tilbage til Charlottenlund Slot den 31. maj og 1. juni 2024. Den unikke stemning i slotsparken giver associationer til en meget smuk havefest og er igen i år arrangeret af holdet bag Musik i Lejet, Good Boys Agency og eventstedet Charlottenlund Slot.

Elsked: En Pioner inden for Elektronisk Musik

Elsked, en pioner inden for elektronisk musik i Danmark, vil tage publikum med storm med deres medrivende debut-EP, Piratradio. Titelsangen på EP’en, der handler om at fjerne livserfaringer og åbne op for ny bevidsthed, repræsenterer en fornyelse af den elektroniske genre i Danmark. Elskeds lydunivers byder på kontraster med intense klubrytmer, sydende percussion og futuristiske synthesizere, mens den dybe sangstemme og kirkelige korarrangementer skaber en grandios effekt.

Lord Siva: Fra Hård Rejse til Popstjerne

Lord Siva, en vaskeægte popstjerne og dansk pops melankoliker, har skabt storhittende sange som ‘Paris’ og ‘Solhverv.’ Hans musik repræsenterer en rejse gennem tilværelsen, der har formet ham til den succesfulde kunstner, han er i dag. Med en unik blanding af følelsesfuld hiphop og pop skaber Lord Siva musik, der griber fat i den eksistentielle angst og samtidig omfavner pop og optimisme. Hans samarbejde med den danske producer Vera har resulteret i hits som »Paris« og »Solhverv,« som har begejstret lyttere med over 27 millioner streams på Spotify.

Karl William: Stærke Stemmer i Dansk Popmusik

Karl William, en af de stærkeste stemmer i dansk popmusik. Med en imponerende karriere, der debuterede på Roskilde Festival i 2014, har Karl William ikke været bange for at udforske forskellige genrer inden for popmusikken. Hans seneste single, ’For Stort Til Èn,’ er et drømmende kærlighedsnummer og et eksempel på hans alsidighed som kunstner. Karl William har modtaget anerkendelser som P3 talentprisen og P3 Prisen for albummet ’Placebo.’

Magnus Münster: Melodisk musik

Münsters melodisk popmusik bærer tydelige præg af inspiration fra kunstnere som Paul McCartney og Harry Styles. På scenen fremstår han med smil og humor, men der er også alvor bag. Hans debutsingle ‘So Last Year’ har opnået betydelig streaming og har været i rotation på radiostationer som P3 og P4.

Den 21-årige musikers musikalske rejse begyndte i Hørsholm, hvor han som barn blev betegnet som sensitiv og empatisk. Hans tid på Nærum Gymnasium, åbnede op for den kunstneriske åre, hvor han sammen med venner, herunder William Bentz Damholt, dannede et band og begyndte at udforske musikken.

Der bliver budt på unik festivalstemning og store danske navne i Charlottenlund Slotspark.

Overvældende succes i 2023

Festivalen emmer af sol og sommer. Der skabes en på én gang festlig og hyggelig sommerstemning gennem brug af telte, møbler, udsmykning og atmosfærisk belysning, som trækker tråde tilbage til Charlottenlund Slotshaves historiske æstetik. 

Slotsdirektør, Mads Hedegaard udtaler: “Efter den overvældende succes i 2023 er Sommersol på Slottet tilbage for at fortsætte traditionen med at levere en unik festivaloplevelse i smukke omgivelser. Vi kan allerede mærke stor forhåndsinteresse og regner med, at billetterne vil blive revet væk, som sidste år.” 

Stjernebesat Line-up

Ud over de fire nytilkomne kunstnere vil festivalen præsentere en stjernebesat line-up:

Tina Dickow, er den elskede danske sanger og sangskriver, der med hendes rørende tekster og smukke stemme har vundet hjertet på utallige musikelskere. Hendes optræden på Sommersol På Slottet 2024 er en begivenhed, man ikke må gå glip af.

Blæst, et nyt og lovende navn på den danske musikscene, vil præsentere deres unikke lyd, der fusionerer genrer og skaber noget friskt og spændende. Deres optræden på Sommersol På Slottet vil være en fantastisk mulighed for at opleve nyt talent på vej op.

Klubien & Dans´Orkestret, der har leveret hit efter hit og er kendt for at få folk til at danse hele natten, vil også være en del af festivalens line-up. Deres energiske optræden vil helt sikkert skabe en festlig stemning og få publikum op på deres fødder.

Kind mod Kind, det danske band, leverer en eklektisk lyd, der fusionerer genrer og skaber en energisk musikoplevelse. En gruppe, der skiller sig ud, og stiller op med deres kæmpe radiohits, ’Love Isn’t Easy’ og ’Du gør mig blind’.

Uro, den danske kunstner Jeppe Kronback, udforsker grænserne af alternativ musik med sin unikke lyd. Hans dynamiske kompositioner og eksperimenterende tilgang skaber en mindeværdig lytteoplevelse.

GRETA, en fremtrædende dansk musiker, imponerer med sin stærke vokal og dybt personlige musik. Hendes sange formidler ægthed og skaber en intens følelsesmæssig forbindelse.

Dahlin, den 22-årige danske musiker, der har erobret musikscenen med en sejr i Karrierekanonen og P3’s Uundgåelige. Hendes musik kombinerer RnB-inspireret pop med personlige tekster. Dahlin første single, ‘Boycut’, er blevet P3’s Uundgåelige.

 

Om festivalen Sommersol på Slottet

Sommersol på Slottet er en årlig musikfestival, der finder sted i Charlottenlund Slotshave. Festivalen byder på en række kendte og upcoming kunstnere, festlige aktiviteter og en magisk atmosfære i smukke omgivelser. Sommersol På Slottet er arrangeret af holdet bag Musik i Lejet og Charlottenlund Slot og er kendt for at skabe uforglemmelige oplevelser for musikelskere i alle aldre.

Sommersol rykker også til Hobro

Sommersol på Slottet vil også sprede sin magi til det unikke naturområde, Bramslev Bakker, den 28. og 29. juni 2024. Festivalen, der kombinerer musik, natur og fest, inviterer publikum til en oplevelse midt imellem eventyr og virkelighed.

Lignende artikler

Back to top button