FestivalnytLine-up

Det bliver HOT på Jelling 2024

I 2024 samler Nik & Jay alle generationer til kæmpehits og kærlighed i Jelling Musikfestival.

Nik & Jay er de største – og nu er de større end nogensinde. Det slog duoen fast efter deres udsolgte koncerter i Royal Arena i november 2023, der samlede ca. 64.000 koncertgæster til fire magiske aftener.

I over 20 år har Nik & Jay været lyden af friheden, fællesskabet, følsomheden og ikke mindst festen. H.C. Andersens Boulevard er blevet til Novembervej, imens sangene er blevet udødelige. Nik & Jays rejse gennem livet er blevet danskernes rejse – og omvendt.

I sommeren 2024 tager Nik & Jay ud og samler Danmark om minderne. Eller som drengene selv siger i en pressemeddelelse:

”Lad os ride på en bølge af den bedste energi, musik & bevægelse, under åben Himmel, du & jeg, Nik & Jay Sommer 2024

 

Vi glæder os exceptionelt meget. Lys & Kærlighed”

Første stop på rejsen bliver Jelling Musikfestival 2024, hvor Nik & Jay fredag d. 24. maj for 12. gang indtager Store Scene.

”Det er noget særligt, når Nik & Jay kommer til Jelling – hver gang. De har en helt speciel forbindelse til publikum og kan virkelig forene alle på festivalpladsen. Derfor er vi vanvittigt glade og stolte over, at Nik & Jay har takket ja til at komme tilbage til publikummet i Jelling,” siger festivalens programchef Gaute Parbo Niemann.

Navne som Nelly Furtado, Suspekt, Rasmus Seebach og mange flere er på plakaten, når Jelling Musikfestival løber af stablen 23.-26. maj 2024, som sæsonens første store festival. Ca. 85 navne venter stadig på at blive offentliggjort.

Lignende artikler

Back to top button