FestivalnytKoncerter

Jonah Blacksmith Arena Filmkoncert i Jyske Bank Boxen & Royal Arena

Det succesfulde syvmandsorkester fra Thy - med brødrene Alstrup i spidsen - annoncerer to Arena Filmkoncerter i kølvandet på deres udsolgte efterårstour. Biletsaltet til Jyske Bank Boxen & Royal Arena starter på torsdag.

Billetterne er for længst revet væk til touren til efteråret 2024, og dette blev startskuddet til at bandet nu realiserer en kæmpe drøm om at tage Live-Filmkoncert formatet med ind i to af de største sale kongeriget kan mønstre; Jyske Bank Boxen i Herning og Royal Arena i København.

Jonah Blacksmith er fra 4. februar aktuel i TV2’s seermagnet Toppen af Poppen, som de efterfølgende seks søndage vises i bedste sendetid. Desuden er bandet på trapperne med en spritny single i allernærmeste fremtid.

Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert’ rummer et livsbekræftende spændingsfelt, der veksler mellem en dokumentarfilm om mennesker, ophav og drømme, og en håndspillet live-koncert, hvor netop sangene og deres oprindelse foldes ud på den mægtige skærm bag syv-mands-bandet fra Thy. Vekselvirkningen mellem filmmediet og den traditionelle koncertform er et aldeles hjertegribende foretagende, der ud over at give bandets sange en klangbund af levet liv, slet og ret er en hyldest til fællesskab, samhørighed og glæden ved at spille musik sammen. Med andre ord er det et spændende og alternativt take på en audio-visuel oplevelse, der vil mere og andet end blot at underholde:

Filmkoncerten betyder noget ganske særligt for os. Det er hjerteblod, og vi tror på, at filmen, hånd i hånd med sangene, kan røre ved noget i os allesammen. Vi er stolte af at kunne fortælle om de ting, vi er rundet af – om familie, om dem vi elsker, og ikke mindst at turde dele frygten for at miste hinanden og os selv som mennesker” udtaler brødrene og frontfigurerne Simon og Thomas Alstrup, og fortsætter: “At muligheden nu byder sig for at spille to ekstra Live-Filmkoncerter i mægtige Boxen og Royal Arena er mildest talt svært – selv for en flok thyboer – at få armene ned over. Vi glæder os ubeskriveligt meget, og tør godt love, at man med en billet i hånden til en af de to koncerter kan forvente noget, der kommer til at sprænger alle rammer for, hvad vi hidindtil har disket op med.

Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Bandet består af brødrene Thomas og Simon Alstrup, samt Lasse Alstrup, Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

ARENA FILMKONCERTER
Jyske Bank Boxen, Herning – 29. marts 2025
Royal Arena, København – 5. april 2025

Det officielle billetsalg starter torsdag den 25. januar kl. 10 via https://www.jonahblacksmith.co…

Lignende artikler

Back to top button