Koncerter

Legendariske postpunk-toner fra Modern English i VEGA

Siden 1977 har Modern English udsendt genredefinerende post-punk, som har fået generationer til at hylde dem. Den 22. april kan du opleve bandet i Lille VEGA.

Bandets kommende album, 1 2 3 4, er produceret af Mario McNulty, der bl.a. har arbejdet sammen med legender som David Bowie og Lou Reed. Albummet bærer den iboende ånd fra deres tidlige postpunk dage.

Lytteren bliver sendt igennem sydende sange med punkbid (“Long in The Tooth”, “Plastic”), melodiske bangers (“Not Fake”, “Crazy Lovers”) og ulmende møder mellem darkwave og postpunk samt darkwave-møder-post-punk-perler (“Exploding”, “Out to Lunch”).

Bandets skarpe sans for dynamik er også tydelig gennem hele 1 2 3 4. Bl.a. på albumafslutningen “Voices”, som er et eminent afdæmpet nummer, forstærket af ekko, sfæriske lydeffekter og forsanger Robbie Greys dystre vokal. Resultatet rammer et magisk sted mellem spacey psych-rock og blød shoegaze.

Moderne English opstod oprindeligt midt i Storbritanniens sene 70’er post-punk-bevægelse og endte med at blive et af de første bands, der blev signet til det legendariske 4AD-label. Bandets debutalbum fra 1981, Mesh & Lace, er efterfølgende blevet et post-punk referencepunkt sammen med udgivelser fra navne som Joy Division, Wire and The Chameleons.

Fakta om koncerten:
Modern English (UK)
Mandag 22. april kl. 20.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 250 kr. + gebyr.
Billetsalget starter i dag via vega.dk, livenation.dk og Ticketmaster.

Lignende artikler

Back to top button