FestivalnytGalleri

Tung rock på Train

Prime is coming, et koncept der har til formål at præsentere kommende heavy metal-bands på de danske musikscener, besøgte lørdag aften Train i Århus.

Det var koldt og mørkt udenfor spillestedet Train i Århus lørdag aften. Måske derfor havde mange valgt at blive væk fra heavy-arrangementet Prime is Coming, en samling af overvejende upcoming bands, som ud over at blive set – og ikke mindst hørt – kan samle noget live-erfaring.

Beskedne 80 billetter var solgt, lød det fra en uofficiel kanal, og arrangementet var da efter sigende også tæt på at blive aflyst. En skærende kontrast til forrige års version af samme arrangement, som snildt kunne fylde publikumsarealet.

Heldigvis lod de energiske bands sig ikke slå ud af det lave tilskuerantal. De gav den noget øre, og flere af dem opfordrede gentagne gange de tilstedeværende publikummer til at rykke tættere på scenen. Det lykkedes og virkede. Stemningen blev mere energisk og intens, så trods de lidt mange kvadratmeter til formålet må man sige, at arrangementet var en højlydt succes.

Se billeder fra koncerterne i galleriet herover.

Line-up

Lifesick
Unseen Faith
Odd Palace
Dethrxner
Cold Culture
Riyah

Ikonik var udgang pga. sygdom.

Foto: Eventfotografi.dk

Lignende artikler

Back to top button