FestivalnytGalleri

Farvel 2023: Årets fotos

Når vi i nat rammer kl. 24 tager vi hul på endnu et spændende festivalår. Men inden da har du her et tilbageblik på året der gik.

Der er blevet taget rigtig mange fotos af Festivalnyt’s fotografer, som tilsammen har besøgt et utal af landets festivaler, store som små. De bedste af disse fotos har du kunne se her på siden i løbet af året. Men hvilke fotos er de bedste ifølge fotograferne selv?

Vi gav dem den nærmest umulige opgave at vælge bare tre af deres egne fotos fra året der gik, som de synes er de bedste. Galleriet herover er hvad de kom frem til.

Festivalnyt ønsker jer et rigtig godt nytår! Vi håber vi ses næste år på landets mange festivaler. Indtil da kan du følge med i festivalforberedelserne her på siden, hvor vi i takt med at festivalerne annoncerer nye navne og initiativer, kommer med nyt fra festivaldanmark.

Pas godt på hinanden derude – vi ses i 2024!

Fotos: Malene Vinge Jakobsen, Una Streit Larsen, Signe Kjær Høiberg, Neil Poulsen, Mikkel Kramer, Tommy Hansen, Torben Adsersen, Orm Bossemeier, Martin Gorritzen, Jesper Hedemann, Johnny Ekelund Jensen, Klaus Dreyer

Lignende artikler

Back to top button