AnmeldelseFestivalnytKoncerterKoncertgalleri

80’er klassiker og julestemning på Paletten

The Christmas Show på Paletten med Maggie Reilly og alle de kendte hits, det var hvad søndag aften bød på i Viborg. Vi var med så læs om koncerten og se billederne her.

Maggie Reilly slog igennem i 80’erne, hvor hun lagde stemme til Mike Oldfield-klassikere som ”Moonlight Shadow”, ”Family Man”, ”Foreign Affair” og ”To France” og søndag slog hun vejen forbi Paletten i Viborg.

Jeg har lyttet mange timer til den fløjesbløde stemme fra Maggie Reilly i min unge dage så det var med store forventninger jeg kom på Paletten søndag aften. Hun er, for mig, stemmen fra nogle af de helt store hits fra `80erne.

Så hvordan vil det så være at se hende for første gang live? “Man skal ikke møde sine helte” lyder et gammelt ordsprog så lidt nervøs var jeg da. 
Kunne hun leve op til mine forventninger og var stemmen stadig stor?
Hun er, som jeg, blevet ældre men stemmen er der intet at udsætte på.

Hun har det der lidt ekstra i stemmen og det giver stadig gåsehud når “Moonlight Shadow” lyder ud af højtalerne. 
Men ud over de store hits sammen med Mike Oldfield, har hun også en fremragende solo karriere med bl.a. “Wait”, “Everytime We Touch “ og “Tears in then Rain” 
Og vi var alle de store hits igennem, krydret med nye nummere.

Men nu er der jo snart jul og julenummer blev det også til. I november 2021 kom et nyt jule album fra hende, med 13 af hendes favoritter. Dem skulle vi da også høre. Så jule stemningen var kommet til Viborg, for hvis ikke Maggie Reilly kan synge julen ind, hvem kan så?

★★★★★☆

Foto og tekst : Torben Adsersen.

Foto: Torben Adsersen.

Lignende artikler

Back to top button