FestivalnytLine-up

Tange Sø Festival plakaten tager form

Programmet til Tange Sø Festival 2024, er tæt på at være fuldendt. Se hvem du kan opleve her.

Festivalen i Ans ved den store sø, har netop offentliggjort sit syvende navn på plakaten i 2024.

Der blev Dance-popduo Infernal, bestående af Lina Rafn og Paw Lagermann der er kendt for deres eminente liveshows, som både byder på farverig udklædning, fællessang og overraskende indslag.

Med hits som ”Voodoo Cowboy”, ”Ten Miles”, ”Self Control”, ”I wont be crying” og ”From Paris to Berlin” kommer Infernal med garanti til at starte en fuldstændig formidabel fest ved Tange Sø.

Men du kan også opleve Dodo & the Dodos og Zar Paolo.

Dodo & the Dodos er blandt de mest anerkendte bands på den danske livescene, og der bliver nostalgi for alle pengene når den populære gruppe indtager Tange Sø Festival med ørehængere som ”Vågner i Natten”, ”Sømand Af Verden” og ”Bambi På Glat Is”.

Aarhusianske Zar Paolo er blandt de nye stjerner på den danske musikscene, og byder på dansksproget blanding af new-wave, rock og pop. I 2022 udsendte gruppen det anmelderroste debutalbum Elendig Software, og blandt de numre, du skal lytte til, er ”Klap For Fædrelandet”, ”Tiger” og ”Stop Believing”.

Scarlet Pleasure på Smukfest 2022. Foto: Peter Jensen.

Scarlet Pleasure

Den københavnske trio med Emil Goll (sang), Joachim Dencker (trommer) og Alexander Malone (bas) indtager Tange Sø Festival 2024!

Siden debuten i 2014 har den populære gruppe stået bag en lang række hitsingler, heriblandt megahittet ”What a Life”, som blev benyttet i Thomas Vinterbergs film Druk.

Med over 200 millioner afspilninger på Spotify er der ingen tvivl om, at Scarlet Pleasure har ramt tidsånden med musik, man kan danse til.

 

Birthe Kjær vender tilbage til Tange Sø Festival!

Oplev Birthe Kjær på Tange Sø Festival den 17. august 2024! Der var fyldt foran scenen, da Birthe Kjær forkælede os med en vaskeægte hitparade i 2023, så forventningerne til næste års festival er naturligvis helt i top…

Få kunstnere har ramt så bredt med musikken som Birthe Kjær, der med sin uimodståelige charme og smittende glæde står klar til at indtage scenen på Tange Sø Festival 🎶

Med sange som ’Arrivederci Franz’, ’Pas på den knaldrøde gummibåd’ og ’Sommer og sol’ har Birthe Kjær sunget sig ind i hjertet på både ældre og yngre publikummer.

KrebsFalch og Shu-Bi-Dua 2.0

KrebsFalch behøver næppe nærmere præsentation. Den populære duo bestående af vennerne Poul Krebs og Michael Falch drager på landevejen med et imponerende bagkatalog og masser af gode historier i ærmet. Glæd jer til masser af nostalgi og spilleglæde der når langt ud over scenekanten.

Shu-Bi-Dua 2.0 består af de originale Shubber: Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup som på scenen akkompagneres af Kasper Daugaard, B-Joe, og Flemming Olsen. Oplev hits som Den røde tråd, Hvalen Valborg, Vuffeli Vov og Sexchikane.

Vi kan næsten ikke vente til kalenderen viser lørdag den 17. august 2024

Hvis du ikke har købet din billet, kan du gøre det her.

Lignende artikler

Back to top button