FestivalnytLine-up

Stærk plakat til Hede Rytmers 40 års jubilæum

Silkeborgs 3-dages festival leverer store danske navne

Hede Rytmer i Silkeborg kan næste år fejre 40 års jubilæum. En festival, som har vokset sig stor, og som de sidste 8 år har kunnet melde totalt udsolgt, når første akkord skydes af. Mon ikke at der atter kan meldes om 0 billetter tilbage, når festlighederne skydes i gang 30. maj?

D-A-D, Tobias Rahim, Carpark North, Benjamin Hav, Hugorm, Blæst og Scarlet Pleasure bør kunne tiltrække et massivt publikum og læg dertil Zar Paulo, Saint Clara, Jacob Dinesen, Rasmus Bjerg og Queen Machine. Derudover præsenteres også Hede Rytmers Tribute Night med Kandis, Bellami, Shubidua 2.0, The Beatles Revival og Mania The Abba Tribute.

Billetsalget til Hede Rytmer er forlængst skudt i gang.

Lignende artikler

Back to top button