FestivalnytLine-upTopnavne

Roskilde åbner for godteposen

Danmarks største festival er klar med den første stribe navne

Roskilde Festival blev first moover på festivalfronten blandt de helt store herhjemme. Den orange følelse kan så småt begynde at indfinde sig, selvom det for nuværende plasker ned udenfor. Drømmen om sol og t-shirts er blot en tanke væk, og den forstærkes kun af dagens offentliggørelse.

Hun gav i weekenden 2 koncerter i København og var også at finde på vores rygtebørs-segment – og nu er hun så en realitet på næste års Roskilde Festival. Navnet er Polly Jean Harvey, bedre kendt bare som PJ Harvey. Kendt for dyster rock og godt med støj. “Down By The Water” og “C’mon Billy” er blandt de mest velkendte sange. Flere vil nok også kunne huske hendes duet “Henry Lee” med eks-manden Nick Cave, som var at finde på hans ikoniske “Murder Ballads”-album.

Hun kommer ikke alene. Blandt de andre store navne finder vi den amerikanske soulsangerinde Kali Uchis og danske Gilli. Som altid kigges der også bredt ud over jordkloden, og med tilføjelser som eksempelvis puertoricanske Tainy, Omah Lay fra Nigeria og den argentiske rapper Trueno, så er der allerede flere internationale flag i lagkagen.

Her er dagens Roskilde-offentliggørelser i listeform:

 • Kali Uchis (US)
 • PJ Harvey (UK)
 • Gilli (DK)
 • Blondshell (US)
 • Heilung (INT)
 • Marina Sena (BR)
 • Omah Lay (NG)
 • Romy (UK)
 • Tainy (PR)
 • Trueno (AR)
 • The Armed (US)
 • Ivan$ito (DK)
 • Kind Mod Kind (DK)
 • Liv.e (US)
 • Mandy, Indiana (UK)

Lignende artikler

Back to top button