KoncerterKoncertgalleri

Galleri: Michael Falch – Ene mand i Tinghallen

Fredag aften var Michael Falch på besøg i den gamle hovedstad, hvor han Ene Mand sad på scenen i Tinghallen. Læs her om en skøn aften og se billederne.

Fredag aften havde Tinghallen i Viborg besøg af selveste Michael Falch som en del af hans soloturne. Det seneste år har rejst landet rundt med Malurt’s afskedstourné og før det var det en tur med DET BAND og sin poetiske trio. Så det er nogle år siden han har været solo.

I foråret 2023 pakkede han sin akustiske guitar og drog på tur rundt til de danske spillestede med sit show som veksler mellem fortællinger og sange. Han viser at han ene mand kan levere løssluppen hjertelighed og intens alvor i fortællinger og sange. Han kan få publikum til at grine, græde og gynge.

Efter mere end 5 årtier i toppen af dansk musik er der rigeligt at fylde aftenen med. Han har spillet på alt fra Det Kongelige Teater til små spillesteder hvor han uanset publikums størrelse underholder med hjertet.

Med næsten 1000 solgte billetter i Viborg må man sige han stadig kan fylde huse. Det er på trods at på den anden side af vejen er der hjemme kamp for VFF.

Falch’en var i topform og leverede en sjælefyldt og varm koncert til publikums store tilfredsstillelse. Ham emmer af charme og ydmyghed for musikken så mød ham i mørket i et land uden høje bjerge til en uforglemmelig aften.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button