FestivalnytLine-up

Alive Festival offentliggør de første tre navne til 2024

Alive Festival i Thy er allerede nu klar med de første tre navne til musikprogrammet i 2024. Det nye program kommer ovenpå et rekordår for Alive Festival.

Allerede nu løftes sløret for de første tre musiknavne, der kommer til at pryde plakaten for Alive Festival 2024. Det er en blanding af danske og internationale navne, der helt perfekt indrammer, hvad Alive Festival gerne vil tilbyde sit publikum. Det forklarer Nicolai Demuth, kunstnerisk ansvarlig hos Alive Festival:

”Vi er superglade for så tidligt at kunne præsentere vores første pakke af kunstnere. Det er både kendte og mere upcoming navne, som alle er garant for virkelig gode og inspirerende live koncerter,” siger Nicolai Demuth.  

Første navn på plakaten er Barselona, der efter en ulykkelig aflysning i 2023 indtager Skovscenen i Christiansgave for fuld styrke i 2024. Barselona kommer med et repertoire af både velkendte hits og spændende nyudgivelser, og Alive Festivals gæster kan se frem til en stor og forenende rockkoncert under trækronerne.

Barselona

 Næste navn er den palæstinensiske duo TootArd, der består af brødrene Hasan og Rami Nakhleh fra bjerglandsbyen Majdal Shams i det kulturelle og mangfoldige Golanhøjderne. Duoen er kendt for deres unikke fusion af musikgenrer, der inkluderer elementer af rock, reggae, funk og folkemusik – alt sammen indhyllet i hypnotiserende arabisk 80’er-pop, funk og disco.

 

Endelig kan Alive Festival præsentere AySay, der med Luna Ersahins i spidsen forener østlige og vestlige kulturer til lyden af et nyt Norden. På både tyrkisk, dansk og kurdisk skaber hun i AySay et fascinerende univers sammen med Aske Døssing Bendixen og Carl West Hosbond.

2023 var rekordår

Den nye offentliggørelse kommer ovenpå et succesår, hvor Alive Festival slog publikum rekord med over 4200 gæster.

”2023 var vores hidtil største festival og en stor succes. Vi oplevede et fællesskab både blandt gæster og frivillige, som var med til at gøre det til nogle helt fantastiske dage. Med den her offentliggørelse begynder vi for alvor at se frem mod næste sommers festival. Allerede nu ser det godt ud,” siger Nicolai Demuth.

Alive Festival afholdes den sidste weekend i juli i Christiansgave i Thisted.

 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button