Festivalnyt

Udsolgt af partoutbilletter til Nibe Festival 2024

Efter sidste uges historiske billetsalgsstart, hvor ikke mindre end 80 % af partoutbilletterne blev solgt, så kan Nibe Festival nu melde TOTALT udsolgt af partoutbilletter.

Efter sidste uges historiske billetsalgsstart, hvor ikke mindre end 80 % af partoutbilletterne blev solgt, så kan Nibe Festival nu melde TOTALT udsolgt af partoutbilletter.

”Det er grænsende til gåsehudsfremkaldende og bevægende, at vi allerede i første halvdel af september kan melde udsolgt af partoutbilletter. Den kæmpe tillid, som billet køberne – vores fantastiske publikum, har vist os, vil vi gøre det ypperste for at leve op til. Vi skal ubetinget stå SÅ stærkt på alle ”hylder”, når vi i dagene 3. – 6. juli afvikler Nibe 2024” – udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen.

Hvad så nu?

Undertrykket er formodentligt stort og der er forventeligt rigtig mange, som ikke nåede at få partoutbillet. Nu bliver der i første omgang oprettet en venteliste hos billetten.dk – festivalens billetudbyder. Peter Møller Madsen udtaler – ”Antallet af gæster i Skalskoven øges ikke ift. antallet i 2023. Til gengæld går vi nu i dialog med bl.a. vores samarbejdspartnere og leverandører, og håber, vi her kan finde få billetter, som senere kan sættes i salg”.

Dagsbilletter i salg til december

At partoutbilletterne nu er udsolgt betyder ikke, at det ikke er muligt at besøge Nibe 2024. Primo december åbner salget af dagsbilletter til de fire festivaldage.

Lignende artikler

Back to top button