FestivalnytGalleri

Galleri: I har fat i den lange ende, folks…

Midtfyns Festival 2023 bød på både hygge og skøn musik med bl.a. Luftens Helte, Annika Aakjær, eee gee, det Midtfynske rytmiske kor Pop’n Soul og Magtens Korridorer. Se et kæmpe galleri fra sidste dagen her.

Midtfyns Festival er på vej tilbage, som den festival den var engang. Ja Ja der er måske ikke det samme program, som der var i tilbage i 2003 hvor det amerikansk rockband R.E.M. var hovednavn, 15.000 gæster på pladsen. Men den gamle historie endte som bekendt med en konkurs bare 4 uger før 2004 udgaven.

Så der har været stille i Ringe, alt for længe. Men i 2021 var der igen festival på Dyrskuepladsen i Ringe.

Holdet bag den nye Midtfyns Festival har kigget tilbage i de gamle værdier og skabt en festival, med samme værdigrundlag og det kan mærkes.

Midtfyns festivalen er fat i noget og som Allan Olsen skrev på tavlen lørdag, “Midtfyns! I har fat i den lange ende, folks… Fedt at være her igen God vibe og gamle & nye minder. Ses” – Allan Olsen.

Vi besøgte festivalen lørdag og hold nu op en skøn dag. Stemningen var helt i top og vi kan kun varmt anbefale at besøge Midtfyns Festival i 2024.

Billetsalget er allerede i gang og der er Early Bird pris på partoutbilletter lige HER.

Vi har her i toppen samlet et kæmpe galleri, fra en dag der bød på Luftens Helte som havde taget Stig Rossen med. Jesper Binzer i en snak med festivalleder Sune Vesterlund. Annika Aakjær, eee gee, det Midtfynske rytmiske kor Pop’n Soul  og Magtens Korridorer og masser af stemning.

 

Foto: Peter Jensen og Rene Henriksen.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button