FestivalnytGalleri

Galleri: Rasmus Seebach sang godnat til AMBU

AMBU Festen i Hobro blev torsdag afsluttet på bedste vis med Rasmus Seebach. Vi har samlet et stort galleri til jer. Nu venter en vild fredag, D1MA er blevet syg, men Skinz er klar i Hobro til midnat, glæd jer.

Førstedagen ved dette års AMBU Fest tog sin afslutning på den store scene med ingen ringere end Rasmus Seebach og han store band. Rasmus tog hele pladsen i hånden og gav den på alle de store hit der er kommen fra en af Danmarks ukronede pop-smede.

Da han så satte sig ned og sang sin fars godnat sang, var det som om alt bare gav los og til sidst kunne publikum naturligvis synge med på Øde Ø.

Ambu det var en skøn første dag, men det er jo slet ikke slut endnu, for i dag fredag venter endnu et vildt program.

SE GSÅ: Galleri: AMBU Festen 2023 er i gang

Ambu Festen måtte dog her til morgen fortælle, at D1MA er blevet ramt af sygdom og derfor har måtte aflyse sin koncert i dag. Men en afløser er fundet, SKINZ har sagt ja tak og kommer til Hobro lige omkring midnat. Så her kan du synge og danse med på hit som 00’er Pige og Malibu samt mange flere.

Programmet se derfor således ud for fredag på AMBU:

Kl. 17.00 Blæst
Kl. 18.05 Rakkerpak
Kl. 18.45 ArtigeArdit
Kl. 19.50 Emil Lange
Kl. 20.30 Kesi
Kl. 22.10 Lamin
Kl. 22.45 Saveus
Kl. 00.05 Skinz

Foto: Tommy Hansen og Martin Gorritzen.    

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button