FestivalnytGalleri

Galleri: Resenlund Open Air rider på lykke

I Parken ved Resenlund festede Skive under den åbne himmel, ved Resenlund Open Air 2023 sammen med ABBAtizers, Rocazino og TV2. Se billederne her.

Resenlund Open Air i Skive bød på helstege gris, drinks på fad, ABBAtizers, Rocazino og TV2.
En fest der af metrologerne var spået til at skylle væk men det holdt ikke Skibonitterne tilbage og uvejret blev da også væk.

Festen startede med en udsolgt fællesspisning i de utrolige flotte omgivelser ved Resenlund.
En park med udsigt over Limfjorden, store flotte træer og god stemning. Alt hvad der skal til at lave en god havefest. Og til en havefest er det næsten tradition det skal regne.

Det dryppe da også under vejs men ikke mere end det blot fugtede gæster lidt udenbords også.

Skive er ud over deres musik talenter, gode koncerter og festivaller også kendt for Hancock som har introduceret drinks på fad. Og det er i den grad er blevet vel modtaget af publikum. Gode drinks og fadøl i lange baner flankeret af musik fra ”dengang” og ALLE synger med.

ABBAtizeres startede festen med alle dem vi kender og publikum skrålede med. Der er altid god stemning til ABBAtizeres som formår at få publikum med på en ordentlig omgang fællessang. Og med svej i buksebenene og stramtsiddende dragter, ja så er festen startet.

Derefter skulle vi ud og flyve med Columbia og Rocazino og alle de andre hits de har leveret gennem årene. Bandet var på mærkerne og fik alle med sangene og sluttede med ”en for alle”

TV2 kom på scenen derefter og endnu engang var der fællessang i parken. Bandet er jo kendt for at levere en fest og de skuffede da heller ikke. Der blev danset, sunget og skålet til dem vi alle kender.

Jo Resenlund Open Air er godkendt og certificeret havefest arrangør, blot i lidt stører målestok.

Foto: Torben Adsersen.

Lignende artikler

Back to top button