FestivalnytGalleri

Velkommen til Orange Tobias Rahim

"For internationale stjerner er det her bare endnu et stop på turnéen. For mig er det noget andet. For mig er det her, drømme bliver til virkelighed. Så lad mig føle jer. Lad mig mærke jer."

Efter en svær periode og et par arena koncerter, hvor vi ikke rigtig kunne mærke Tobias Rahim, er han nu tilbage.

Man kan være i tvivl om der kunne være flere mennesker på pladsen foran Orange. Der var proppet helt ud på de tilstødende stier.

Efter en lidt svag start, der blot spillede på rutinen skete der noget. Han var der. Ægte, ærlig og følsom. De solbriller han havde havde gemt sig bag i starten røg af og glimtet i øjet var tilbage. Da han forlod scenen og gik langs hegnet med high five, var jublen på det højeste.

Lykkelig må den kvinde der gav ham sin bh være, da han tid den med tilbage på scenen, hvor den med hans signaturgreb i “klokkeværket” fik placeret bh’en i skridtet af flere omgange.

Når en kunstner på Orange kan få samtlige ca. 80.000 publikummer til at sætte sig ned på kommando, så styrer man showet. Flere af de udenlandske journalister spurgte os da også hvem han var, for han er ikke særlig kendt i udlandet. Endnu. Roskilde har måske åbnet et vindue for ham.

En ting er sikker. Tobias Rahim har en solid grab om både fans eller de ædlere dele. Vi glæder os over, at Tobias Rahim er tilbage i topform.

SE OGSÅ: Blur tog Roskilde med storm

Foto: Una Streit Larsen og Malene Vinge Jakobsen.

Lignende artikler

Back to top button