FestivalnytGalleri

Tessa lukkede en skøn førstedag i Nibe

Nibe Festival i Skalskoven blev lukkede af en oplagt Tessa, som gav sine sjakalinas fuld valuta. Se billeder fra koncerten her og læs om hele førstedagen.

Tessa var sidste navn på programmet på førstedagen ved dette års Nibe Festival. Men selv med et starttidspunkt til kl.01.30 betød det ikke at publikum blev væk, nej Hestepladsen i Skalskoven var velbesøgt og de mange sjakalinas lod sig ikke påvirke af lidt støvregn. For som Tessa sagde ”godt med lidt støvregn, det køler os af” for det var hot på scenen og blandt publikum.

Det var tredje år i træk vi havde besøg af vestegnes rapperen og hun er blevet meget beder, til sit shit på de år. Tessa er blevet meget mere scenevant og har fået styr på at se og tale med sit publikum.

Tessa havde gjort det svært for sig selv, for sidste år havde hun overrasket alt og alle med en fantastisk koncert fredag aften. Men betød ikke vi ikke fik alt det vi havde drømt om.

For Tessa lukkede og slukkede Store Scene med manerer, nu giver vi jo ikke stjerner til festivalkoncerter, men hvis vi gjorde så skulle Tessa have haft ret mange.

Og når vi snakker mange stjerner så skulle første dagen på Nibe Festival da også have fuldt hus, for hold nu op en dag.

 

Førstedagen gav os alt og lidt mere

Vi fik alt hvad vi kunne ønske os og have drømt om. For det første var vejret lige som det skulle være på en åbningsdag. Sol og omkring et par og tyve grader i skoven.

Besøg af ikke bare en, med to verdensstjernen. Først Zara Larsson og derefter Lukas Graham, de to fik alene dagen langt op over godkendt.

SE OGSÅ: Galleri: Kæmpe pop-fest med Zara Larsson i Nibe

Men vi blev også forkælede med gode koncerter fra L.O.C., ItaloBrothers, Lågsus, og Jimilian. For ikke at glemme Allan Olsen og Hardinger Band. Hardinger Band som i år tager rundt, med 50 års jubilæum for Shu-bi-dua.

Den lille nye scene ude på campingområdet ”Grøn Scene” har vis sti vær, for tirsdag aften var den danske DJ Faustix på der ude. Onsdag eftermiddag kunne festivalens formand Thomas Larsen så berette om Bracardi Breezer indetex, som lød på 10.000 solgte Breezer. Dette var inden den rigtige festival for alvor gik i gang, der var tale om salg fra købmanden på campingområdet.

Nu venter så dag to på Nibe Festival, med et program hvor der helt sikkert er noget for enhver. Her vil mange sikkert se frem til mødet med Benjamin Hav og Familien og The Minds of 99 som spiller på den Store Scene. Men også Hugorm og D1MA ser vi meget frem til. Blå Scene bliver åbnet af Annika Aakjær, det vil vi glæde os til for Annika har og kan noget ganske særligt. Tilslut glæder vi os også til at opleve noget af det nye. Her ser vi særligt frem til afslutningen på Grøn Scene hvor Rakkerpak lukker torsdagen. Netop Rakkerpak som vandt titlen som “Årets Nordjyske Band” i maj ved Band Battle på Skråen i Aalborg.

Hvad ser DU mest frem til.

 

Se programmet herunder:

Torsdag

 

Store Scene
13.30             Folkeklubben
16.30             Carpark North
19.30             Benjamin Hav og Familien
22.30             The Minds of 99
01.30             Emil Lange

 

Blå Scene
15.00             Annika Aakjær
18.00             Rasmus Walter
21.00             Lars Lilholt Band
00.00             Hugorm

 

Reservaret
12.30             Katinga Band
15.00             Eee gee
18.00             Zar Paulo
21.00             Gobs
00.00             D1MA

 

Den Lille Fede
12.30             Nikita
15.00             Maximillian
18.00             Tom Donovan
21.00             Elba
00.00             Fallulah

 

Grøn Scene
14.30             8Ball
18.00             Dillistone
21.00             Rakkerpak

SE OGSÅ: Galleri: Lukas Graham på Nibe

 

 

Foto: Mikkel Kramer og Martin Gorritzen

Lignende artikler

Back to top button