FestivalnytGalleri

Riverboat Jazz Festival spiller

Jazz-festivaler er i absolut mindretal i forhold til pop, rock, metal, elektronisk... Men ikke desto mindre lever de eksisterende jazz-festivaler i bedste velgående. Vi var i Silkeborg for at se på den traditionelle Riverboat Jazz Festival.

Det er en taknemmelig tid at være festival-arrangør på, i hvert fald hvis man udelukkende kigger på vejrudsigten. Således er også Riverboat Jazz Festival i Silkeborg badet i sol, så det næsten er for meget. Sol eller ej, så er der som altid til festivalen stillet telte op, så vejret kan komme an uanset humør og tilstand.

Tre primære af slagsen er stillet op, og derudover foregår der også diverse arrangementer rundt omkring i byen.

En af de lidt mere afsides arrangementer var en tur med verdens ældste hjuldamper Hjejlen, som lagde til ved Ny Hattenæs, en restaurant en halv times sejlads fra byen. Her kunne gæsterne (gen)opleve Bourbon Street Jazzband, som var med selvsamme sted, da festivalen første gang blev afholdt i 1966.

Riverboat Jazz Festival holder dampen oppe til og med 25. juni og de fleste af koncerterne er ganske gratis.

Se billeder fra fredag i galleriet herover.

Foto: Klaus Dreyer / Eventfotografi.dk

Lignende artikler

Back to top button