Festivalnyt

Østjyllands Politi: 12 festivalgæster taget med stoffer på sig

Østjyllands Politi var torsdag tilstede på NorthSide, hvor 12 festivalgæster taget med stoffer på sig. Alle de sigtede var mænd, der enten havde mindre mængder hash eller kokain på sig.

Årets NorthSide Festival begyndte torsdag, og Østjyllands Politi var også til stede for at være med til at sikre, at de mange tusinde festivalgæster på Eskelunden i Viby J kunne få en god og tryg oplevelse.

Ud over patruljering i løbet af aftenen med uniformerede betjente var der også civilklædte betjente fra specialpatruljen på festivalpladsen. I løbet af aftenen sigtede specialpatruljen i alt 12 forskellige festivalgæster, der alle havde euforiserende stoffer på sig.

Alle de sigtede var mænd, der enten havde mindre mængder hash eller kokain på sig.

Blandt de sigtede var en 32-årig mand, der blev opdaget, mens han stod og røg en joint på pladsen. Han nægtede ad flere omgange at oplyse sit fulde navn og fødselsdato, og det endte derfor med, at han blev anholdt og taget med på stationen, så politiet kunne få fastlagt hans identitet.

Til sidst opgav han sit navn og kunne få lov at gå fri igen – med både en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer og en sigtelse for at nægte at opgive sit navn til politiet.

Bliver man som gæst på Northside taget med stoffer på sig, er festivalens politik, at man får klippet sit festivalarmbånd, bliver bortvist og ikke får lov at komme ind igen.

Politiet var også opmærksomme på færdslen omkring festivalpladsen, men torsdag aften var der umiddelbart ikke større trafikale udfordringer. Åhavevej i Viby J er igen i aften spærret i tidsrummet fra kl. 23.00 til kl. 03.30.

Østjyllands Politi vil også fredag og lørdag være til stede på og omkring festivalen.

Lignende artikler

Back to top button