Festivalnyt

Video: Signe møder JJ Paulo på JMF

Lørdag formiddag mødes Signe Kjær Høiberg fra Festival Nyt med JJ Paulo til en snak og en lille sang, på Jelling Musikfestival inden han skulle optræde på Tribunen. Se hele deres interview her.

JJ Paulo er et stort musikalsk talent og en stor performer. En kan alt og all in-type. Han tiltrækker øjet og øret og er oveni virkelig imødekommende og likeable. Vi tog en snak lige før han skulle optræde på Jelling Musikfestival.

Det var dagens første koncert på Tribunen, som må være enhvers kunstners skræk, for hvordan vækker man en musikfestival som aldrig går i seng? Man sætter JJ Paulo på! fy føj det blev lækkert, svedigt og varmt. Jelling forvandlede sig til fællesdans fra Tanzania.

Fik du ikke se og hørt JJ Paulo på JMF kan du finde ham rundt i landet hele sommeren.

Lignende artikler

Back to top button