Festivalnyt

Fuldt hus af frivillige på NorthSide

NorthSide glæder sig over, at man har formået at samle et fuldt team af frivillige til årets festival. Ikke færre end 6800 frivillige vil deltage i opbygningen af festivalområdet, gennemførelsen af festivalen samt efterarbejdet. Sidste år oplevede alle landets festivaler store udfordringer i forbindelse med rekrutteringen af frivillige, så NorthSide er glade for den stærke tilslutning.

Hegnsopsætning, transport af artister, armbåndspåsætning, sikkerhedscheck, oprydning på pladsen, nedpakning osv. Opgaverne er utallige og der skal mange hænder til at løfte dem i flok. Efter et udfordrende år på frivillighedsfronten i 2022 er opbakningen fra de frivillige til årets NorthSide er helt i top. Festivalen kan allerede nu melde fuldt hus og fejre, at der er fundet de ikke mindre end 6800 frivillige, der er brug for til at tage en tørn i festivalens ånd. Det vidner om stor opbakning og entusiasme fra de frivillige, der ønsker at bidrage til festivalens afvikling.

”Vi er både sindssygt glade, stolte og ikke mindst taknemmelige over at se så mange mennesker, der vil hjælpe til med at stable den fedeste festivaloplevelse på benene. Det er mænd og kvinder i alle aldre, der har meldt sig i år, og det er en stor lettelse for os at kunne melde ”udsolgt” for frivillige poster til dette års festival, og endda i så god tid.”siger Line Marie Bach, Ansvarlig for Frivillighed, DTD Group.

I år vil NorthSide kun bruge en mindre mængde eksterne rekrutteringer til specifikke nattevagter og opgaver på lager – opgaver som festivalen gerne vil skåne de frivillige for.

Selvom NorthSide er henrykte over at have alle de nødvendige frivillige, står festivalen stadig åben for ansøgninger, da tilmeldte frivillige kan framelde sig i sidste øjeblik. Derfor er der stadig mulighed for at ansøge om at være en del af holdet og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen, dog er en plads ikke garanteret på nuværende tidspunkt.

NorthSide vil gerne takke alle de frivillige, der har meldt sig indtil videre, samt dem, der planlægger at ansøge. Deres engagement og entusiasme er af afgørende betydning for at skabe en enestående festivaloplevelse for publikum.

For yderligere information eller for at ansøge om at være en del af NorthSides frivillige team, kan man besøge hjemmeside https://northside.dk/frivillig/.

 

Om NorthSide:

NorthSide bliver i år afholdt fra den 1.-3. juni 2023 i Eskelunden og byder på navne som Muse, The Chemical Brothers, NxWorries (feat. Anderson. Paak og Knxwledge), Lukas Graham, The 1975, First Aid Kit, Sam Fender, Tobias Rahim, Nik & Jay, LP, Little Simz, Yemi Alade og Pusha T, samt mange flere.

NorthSide fik sin debut på den danske festivalscene med en endagsfestival den 19. juni 2010, hvor alle fem navne var danske. Siden da har festivalen udviklet sig til en tre dage lang begivenhed med internationale såvel som nationale topnavne fordelt på flere scener og et skarpt fokus på økologi og bæredygtighed. Musikken spænder bredt, så der er noget for de fleste – også for dem, der søger at få udvidet deres musikalske horisont. NorthSide skaber en oplevelse, som ikke findes noget andet sted, hvor sideshows og eventområder skaber yderligere unikke og magiske rammer.

Lignende artikler

Back to top button