FestivalnytGalleri

Galleri: TV-2 indtog SPOT Festivals nye hovedscene

SPOT Festival har fået ny hovedscene. Verdens lykkeligste band tyvstartede brugen af den torsdag aften. Her fik TV-2 besøg af Prisma. Se billeder fra koncerten her.

Torsdag aften indtog legendariske tv-2 Godsbanen i hjertet af Aarhus. Verdens lykkeligste band tyvstartede brugen af SPOT Festivals nye hovedscene, Arkitekten, der er placeret foran Arkitektskolen i Aarhus K til en koncert, der er blevet til i et samarbejde mellem Musikhuset og SPOT Festival.

På scenen fik tv-2 besøg af fremadstormende Prisma, der var inviteret til at spille sammen med tv-2 – ikke kun fordi de er hamrende dygtige, men også fordi de repræsenterer den første vinder af den nyindstiftede pris ‘Nutidens Unge’, der indebærer et arbejdslegat på 50.000 kr. Med prisen ønsker tv-2 at give stafetten videre til et nyt, ungt orkester, og her er valget altså faldet på de fynske søstre Sirid og Frida Møl Kristensen, der tilsammen udgør Prisma.

Se billeder fra koncerten her i toppen.

Læs også: ‘Nutidens Unge’-prisen: Prisma er første modtager af nyt arbejdslegat

 

Nu venter så selve SPOT Festival som byder på to dage med 254 koncerter fordelt på 24 spillesteder.

Se tidsplanen HER

 

Foto: Klaus Dreyer, Eventfotografi.dk 

Lignende artikler

Back to top button