KoncerterKoncertgalleri

Sabaton er stadig en magtfaktor

Det var tungt og godt, da Sabatons tank indtog Royal Arena i en sky af bål og brand, sne og konfetti.

Svenske Sabaton har måske nok sat barren højt med navnet “The Tour to End All Tours-tour, men bandet var fremragende, da de forskanset bag meterhøje sandsække og pigtråd gik på scenen i Royal Arena søndag aften.

Til trods for forskansningen omkring scenen, kom de i den grad ud over scenekanten med bål og brand, sne og konfetti. Sceneopbygningen var som altid inspireret af de historiske krigsslag fra verdenskrigene og hvis et heavy metal band ikke kan køre en tank ind på scenen, hvem kan så?

Publikum fik hvad de kom efter. En fest i den lidt tungere ende af skalaen med alt der der hører til. “The Tour to end all tours” bliver, til trods for navnet, heldigvis ikke den sidste. Sabaton er vilde med danskerne og de danske Heavy fan er vilde med Sabaton!

Og hey.

Kan I huske Lordi? Det finske band der vandt Eurovision Song Contest 2006 med sangen “Hard Rock Hallelujah”?

Lordi spiller endnu i deres monster kostymer og gør det egentlig meget godt, selv om de stadig deler vandene i metalverdenen. Som et af de to opvarmningsband til Sabaton i Royal Arena var de dog svære at komme uden om, da de indtog scenen i en kæmpe kulisse af skeletter og backdrops, der iscenesatte kostumerne på bedste vis. Måske det er lidt unfair hele tiden at trække deres deltagelse i Eurovision Song Contest ned over dem, for Lordi beviste, at de rent faktisk kan spille og leverede et show der blev godt modtaget af et veloplagt publikum.

Fotos: Una Streit Larsen.

 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button