FestivalnytLine-up

SPOT 2023: 11 nye navne til plakaten og tidsplanen er klar

SPOT Festival tilføjer 11 nye navne til SPOT-plakaten, ligesom tidsplanen er landet, med hundredevis af koncerter!

Det er blevet det vigtigste princip, når man arbejder med SPOT; line-up’et er ikke færdigt, før festivalen er færdig. Torsdag blev tidsplanen offentliggjort for dette års festival med mere end hundredvis af koncerter at udforske – og SPOT er ikke færdige med at tilføje navne endnu!

Men først på dagen annoncerede SPOT Festival en pakke, der indeholder 11 vidunderlige numre, der er klar til at indtage SPOT 2023 om blot et par uger fra nu af – og dagens tilføjelser passer perfekt til det solskin, der rammer dette land i disse dage.

Julie Pavon vil erobre festivalen med sin hårdtslående house/pop, Dayyani går på scenen med højenergiske pop-bangers, og den anmelderroste FRAADS vil gense festivalen med både nye sange og hits fra kataloget. Blandt de nye tilføjelser finder du også popsensationen Pil , stortalentet NØX og heavy streamin’ Fouli. 

Det internationalt anerkendte færøske band Marius Ziska vender tilbage til SPOT – det samme gælder for Sylfide, der bliver præsenteret som vinderen af ​​’Årets Katapult 2022′. Græsk-svensk pop-akt SVEA, der rækker ud efter stjernerne, rammer Aarhus med sit snart udgivet (og længe ventede) debutalbum. Olivver vil medbringe en taske fuld af ærlige og 100 % autentiske hits. Og det nye talent på den danske HipHop-scene, Flaskedreng, vil fuldende dagens pakke med nye acts.

 

 

Udforsk de hundredvis af koncerter på SPOT 2023 

Vi har ventet på denne dag i evigheder – og det har du også, det har vi følt i vores indbakke, og vi er helt vilde med, at du er lige så begejstret som vi for at komme tilbage i den særlige festivalånd!

Om knap to uger slår man portene op til tv-2-koncerten den 4. maj (billetter sælges separat) – og dagen efter kickstarter SPOT den danske festivalsæson med 2023-udgaven af ​​SPOT Festival. Festivalen har gjort sit allerbedste for at skabe et line-up, der repræsenterer de fineste talenter på den danske og nordiske scene, både med vores egne SPOT kuraterede numre, og med numre kurateret af alle de fine danske og nordiske partnere, der bidrager til festivalens repertoire.

Det er tid til at udforske det vidunderlige og tidsplan, der gør SPOT 2023 – og vi kan ikke vente med at opdage, opleve og støtte musikken sammen med jer alle den 5. og 6. maj.

Se tidsplanen HER

 

 

Find dine billetter HER !

.

.

 

Lignende artikler

Back to top button