KoncerterKoncertgalleri

Fætters i Kjeldbjerg Kulturhus

Fætters merchandise shoppen bød på tørret torsk fra hjembyen Thyborøn. En koncert i Livsnerven, Kjeldbjerg Kulturhus. Se billeder her.

Fredag aften spillede Fætters op til fest i Livsnerven, Kjeldbjerg Kulturhus. Det var 2. gang man havde hentet dem til Kjeldbjerg til en forholdsvis lille intim koncert.
Første gang var en succes og det må man sige, at anden gang også var.

Fætters er fra Thyborøn og har rødder i det legendariske Thyborøn band Tørfisk. Det vil sige at Fætters medlemmer har familie i Tørfisk og alle har de samme oldeforældre og er på den måde fætre.

Men musikken og stilen er deres helt egen. De underholder publikum med musik og anekdoter som har udgangspunkt i deres liv i det vestjyske og musikstilen er, som de selv siger, ”pop-folked” og rammer bredt med numre som Barcelona og Gutterne på Kutterne. Mellem numrene fortæller de historier med en humor som kan henføre en til tanken om det nu også kan passe. Men som de siger, hellere pynte på historien end være kedelig. Interne drillerier er der ej heller sparet på. De giver hinanden gas med grovfilen.

Og kedelig var aftenen i Kjeldbjerg bestemt ikke. Stemningen var helt i top og publikum var med helt til den afsluttende fællessang.

I pausen var der travlt ved merchandise shoppen hvor man kunne købe T-shirts, caps, huer, CD’er og tørret torsk??
Ja du læste rigtigt. Man kunne købe tørret torsk som er en sommer specialitet i Thyborøn og smager himmelsk samt giver en naturlig tørst som passer perfekt til en kold øl.
Det er bandet selv der står og sælger i pausen og har masser at tid til fansene. Der er tid til knus, billeder og en god snak. De kender deres fans og tager del i dem, noget som giver samhørighed og loyale fans.
På vej ud af døren overhørte jeg et par som sagde ”Vi ses i morgen i Horsens” hvor de så spiller i morgen. Så afgjort en folkeligt band og masser af god underholdning.

 

Foto og tekst: Torben Adsersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button