KoncerterKoncertgalleri

Galleri: Tobias Rahim LEVER stadig

Tobias Rahim - Han entrerede scenen. Publikum skreg. Alle svedte. Se her billeder fra den første “HVIS VI STADIG LEVER” fra Ceres Arena i Aarhus.

Tobias Rahim indtog fredag aften Aarhus og Ceres Arena som en stor mand – dette som første koncert på hans arena tour “HVIS VI STADIG LEVER”. Østrogen steg i rigelige mængder mod scenen fra høj og lav, fra små piger, fra de unge kvinder og fra de mere modne af slagsen, der alle stod tæt i varmen og lod begejstringen vise og høre! Enkelte hankøn, havde også fundet vej denne aften, og i alt husede Ceres Arena omkring 6500 glade mennesker.

Mange af de helt unge piger havde ventet udenfor Ceres Arena fra tidlig fredag morgen. Om det var for lang en dag med store forventninger, vides ikke, men flere piger blev båret væk fra første række foran scenen, inden koncerten med Tobias Rahim var gået i gang. Det var en aften af den slags, som mange nok vil huske i lang tid. Der var fællessang og der var cowboyhatte. Der var strit med lillefingrene og der var kædedans i ægte palæstinensisk stil.

Der var stroboskoplys og glade regnbuefarver. Der var hop og der var dans. Der var kærlighed til Aarhus og der var publikum sit-down og spring. Der var Flyvende Faduma og Kurder i København.

Der var Mucki Bar og der var følelser – de positive af slagsen. “Tak Aarhus, det var været en fucking ære!”, sluttede han af efter ca. 1 time og 40 min. Ingen tvivl om Tobias Rahim stadig lever og i aften ejede han en stor del af Aarhus.

Foto og tekst: Malene Vinge Jakobsen

Lignende artikler

Back to top button