Koncerter

Gavin DeGraw kommer til Danmark

Til efteråret vender den populære sanger og sangskriver endelig tilbage til Danmark, hvor han disker op med sine tidløse ørehængere og fællessangsgaranti på Train i Aarhus og Store VEGA i København.

Gavin DeGraw står bag tidløse hits som “Chariot”, “I Don’t Want To Be”, ”Best I Ever Had”, In Love With A Girl”, “We Belong Together” og “Follow Through”.

Han udgav sit debutalbum Chariottilbage i 2003, og der er ikke mange kunstnere, der har formået at hitte så stort, som DeGraw i den grad gjorde med sin debut. Både album og singler solgte platin, og Chariot blev starten på en bemærkelsesværdig karriere med den ene hitlisteplacering efter den anden, gentagende platin-hæder, Grammy-nomineringer og flere verdensturneer.

Gavin DeGraw har i løbet af de sidste to årtier udgivet syv studiealbum, hvoraf det seneste Face The River, som han selv beskriver som sin vigtigste plade i karrieren, udkom i 2022.

DeGraws popularitet har holdt ved helt siden de allerstørste hits fra 00’erne – en popularitet som også flere gange er blevet understreget herhjemme med udsolgte koncerter. Han var senest forbi vores del af europakortet i 2017, hvor han ligeledes besøgte VEGA og Train på sin An Acoustic Evening with Gavin DeGraw tour. I Aarhus kvitterede Gaffa med 5 stjerner og ordene:

”Selvom DeGraw for længst har peaket i sin musikalske karriere, så er det tydeligt, at han stadig har et publikum, en stor sangmæssig kapacitet, en evne til få folk til at føle sig godt tilpas” – Gaffa

Til efteråret vender den populære sanger og sangskriver endelig tilbage til Danmark, hvor han disker op med sine tidløse ørehængere og fællessangsgaranti på Train i Aarhus og Store VEGA i København.

 

TRAIN

23. september 2023
Koncertstart kl. 20.00 (Dørene åbner kl. 19.00)
DKK 395,- (+ gebyr)
Billetsalget starter: fredag den 17. marts kl. 10.00

Forsalgslink: https://www.ticketmaster.dk/event/T230923?language=da-dk&camefrom=traindk&brand=dk_train

Lignende artikler

Back to top button