Koncerter

VEGA præsenterer Lågsusfest

Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jencel fejrer den 3. november deres elleveårs jubilæum som Lågsus i Store VEGA. Dans dig mod himlen, når de skruer helt op for de svedige mix.

Hvis noget ved, hvordan man kickstarter festen, så er det de to tempospecialister og radioværter Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jencel.

Du kender dem og deres stemme, fra da de som Lågsus i radioprogrammet, hver torsdag, fredag og lørdag aften startede Danmarks fedeste forfest for over en kvart million lyttere.

Med stribevis af hits og et vildt flair for at mærke gulvets vibe har de to DJs i en årrække fået både radioen og klubben til at gynge – fra Danish Music Awards, P3 Guld og Roskilde Festival til Sunday og Simons.

Fingeren er resolut placeret på pulsen, når de møder publikum med knivskarp hit-akkuratesse og god stemning. De to velklædte herrer har slået publikumsrekorder landet over, på alt fra Grøn Koncert til Smukfest.

Med solid integritet, en velbevandret musiksmag og øjeblikkelig hoppestemning er der direkte kontakt mellem pult og crowd, når DJ-duoen rykker ud til deres eksplosive fester.

Fakta om koncerten:
Lågsus (DK)
Fredag den 3. november kl. 20.00
Store VEGAEnghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 220 kr. + gebyr.
Billetsalget starter i dag via vega.dk og Ticketmaster
Læs mere om og køb billet til koncerten med Lågsus.

Lignende artikler

Back to top button