Festivalnyt

Jelsfest tænder de røde lamper, og melder alt udsolgt!

Et halvt år før at Jelsfest 2023 løber af stablen, kan man allerede nu skrive udsolgt, hvilket vi er ualmindeligt stolte af! Udtaler Hanne Boysen, bestyrelsesmedlem.

“Hvad der startede som en “lille” privat havefest, med små 150 deltagere og 8 bands, tilbage i 2020 på grund af covid19 nedlukningen, er nu blevet til et offentligt arrangement, med 666 billetter sat til salg.

Og et halvt år før at Jelsfest 2023 løber af stablen, kan vi allerede nu skrive udsolgt, hvilket vi er ualmindeligt stolte af!”Udtaler Hanne Boysen, bestyrelsesmedlem.

Vores koncept, adskiller sig fra standarden, og det er tydeligvis faldet i god jord. Vores vision og idé er, at alle skal kunne være med. Så når billetten er købt, er både musikken og drikkevarerne betalt for dagen.

Ingen behøver at have pengepungen op af lommen, hvilket er den store forskel for vores festival, kontra andre, hvor det hurtigt kan løbe stærkt økonomisk.

“Vi ønsker ikke at konkurrere med de nærtliggende festivaler som spiller mainstreammusik. Og derfor går vores festival en noget anden vej, med rock og heavy metal.” Udtaler Morten Stark, bestyrelsesmedlem

Jelsfest har også en positiv indvirkning på byen, da billetterne er solgt til folk, fra hele Danmark. Blandt andet Aalborg og Sjælland. Dette kan gøre det nødvendigt med overnatning, som Thorhallen og Jels Søcamping tilbyder.

Samt drikkevarerne, bliver leveret af den lokale SuperBrugs, og maden fra Skodborgskov gårdbutik. Det er vigtigt for os at støtte det lokale område.

 

Der er en god opbakning fra det lokale erhvervsliv, men der er selvfølgelig plads til flere.

Af samme grund, har vi reserveret et lille antal billetter, til eventuelt nye sponsorer.

For yderligere information og spørgsmål, kan formand Martin Knude, kontaktes på 30739860 eller martin@jelsfest.dk

Lignende artikler

Back to top button