FestivalnytLine-up

SPOT 2023: Alt godt fra de nordiske breddegrader

SPOT Festival 2023 kan i dag præsentere 10 acts, der på hver deres måde repræsenterer det bedste fra den nordiske talentmasse.

Foråret nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder at vi også snart skal mødes omkring musikken i Aarhus til SPOT 2023 – mere præcist er der 86 dage til vi åbner festivalen, sikke tiden flyver! Vi vil, som altid, gerne give jer mere og mere fantastisk musik at se frem til, og derfor kan vi igen præsentere 10 acts, der på hver deres måde repræsenterer det bedste fra den nordiske talentmasse.

Nordmændene stiller med uforglemmelig sårbarhed og skarpe sangtekster fra Sei Selina, mens DARKOWA sørger for goth-meets-Y2K R’n’B-æstetikken tilsat trist og sukkerfyldt lyd. Den prisvindende islandske sangerinde BRÌET medbringer sin sfæriske pop, og den svenske indie disco-duo Tomode giver de nordiske himmelstrøg noget varme med deres dansevenlige lyd, der lander et sted mellem i går og i morgen.

Det dansk-færøske stjerneskud Tamara skriver inderligt selvbiografisk materiale, der giver lytteren en følelse af fornyet energi, TERESE bidrager med en omgang skamløst catchy pop til de bløde hjerter og de dansende fødder, og fremadstormende Afskum leverer fortrydelsesrige tekster fra et tankerigt sind pakket ind i snøvlevokal.

Kvartetten APHACA opererer med ungdommensekstase og forvirring samlet i deres egen genre, som de kalder mælkebøttepop, og IVA queendom kombinerer det melankolske med det opløftende i håbefuldt univers. Til slut har vi den tidligere FOOL-forsanger Adrian, der folder sin tunge hiphop og nutidige pop ud under navnet Flavio.

Lignende artikler

Back to top button